Η 35η Χορωδιακή Συνάντηση Κεφαλονιάς στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 09:44

Η 35η Χορωδιακή Συνάντηση Κεφαλονιάς στο Αργοστόλι

Πρόγραμμα

35η ΔΙΕΘΝΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Το Σαββατοκύριακο  28 & 29 Σεπτεμβρίου 

Άρχισαν οι αφίξεις στο νησί μας των μουσικών και των χορωδών, των ξένων φιλοξενούμενων Χορωδιών , που θα πάρουν μέρος στην 35Η ΔΙΕΘΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , και τοπικές χορωδίες και μαντολινάτες τους καλωσοριζουν και ετοιμάζονται να τους υποδεχτούν και να τραγουδήσουν μαζί τους , για να αποδειχτεί για άλλη μιά φορά πως ‘η μουσική ενώνει , σε φέρνει πιό κοντά!!’.

Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2019 η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ διοργανώνει την 35η ΔΙΕΘΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , στα πλαίσια της οποίας θα πραγματοποιηθούν οι πιό κάτω συναυλίες και εκδηλώσεις :

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.9.19 : Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου ‘Ο ΚΕΦΑΛΟΣ’, με συμμετοχή της Ιταλικής χορωδίας της πόλης του ΤΟΛΕΝΤΙΝΟ , της Νορβηγικής χορωδίας ΑΡΚΑΝΤΙΑ , που συνοδεύεται από την Νορβηγική Ορχήστρα μαντολίνου και κιθάρας και της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. Ωρα έναρξης 20:30

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.9.19: Η Ιταλική χορωδία θα ψάλλει στην Καθολική εκκλησία του Αγ. Νικολάου , στο Αργοστόλι, στις 10:00 πμ. Και μετά θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ιταλών στρατιωτών ( 11:00).

Στις 20:00 οι δύο φιλοξενούμενες χορωδίες θα τραγουδήσουν στο Πνευματικό Κέντρο Κουρκουμελάτων , με συμμετοχή της Χορωδίας Λειβαθούς , της ΚΕΔΗΚΕ.

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ευχαριστεί όλους όσους βοηθούν και στηρίζουν το έργο της .

Συγκεκριμένα για αυτή την ΧΣΚ. , ευχαριστεί ιδιαίτερα το Ξενοδοχείο ΛΑΣΣΗ , για την φιλοξενία της Ιταλικής Χορωδίας , το Ξενοδοχεί ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΕ , για την προσφορά γεύματος, τον Δήμο Αργοστολίου για την βοήθειά του , την ΚΕΔΗΚΕ για την διάθεση του Δημοτικού Θεάτρου , το ΙΔΡΥΜΑ Μ&Γ. Βεργωτή , για την διάθεση του Πνευματικού Κέντρου Κουρκουμελάτων , και το Συνεταιρισμό Παραγωγών ΡΟΠΟΛΑΣ , για την πολλαπλή στήριξή του.

Περιμένει όλους τους φίλους της και τους φίλους της καλής χορωδιακής μουσικής να έλθουν στις συναυλίες , και να αποδείξουν , για άλλη μια φορά ότι οι Κεφαλονίτες είναι από τα πιό φιλόμουσα κοινά !

Το ΔΣ.

5771 8010 Χορωδια Αφισα




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250