Ήπιαν και χόρεψαν στους ρυθμούς του «Σπάρτου»!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 14:17

Ήπιαν και χόρεψαν στους ρυθμούς του «Σπάρτου»!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σπαρτιών «Το Σπάρτο» διοργάνωσε και φέτος το χειμερινό του χορό προσκαλώντας όλους τους Κεφαλλονίτες να διασκεδάσουν μαζί, σ’ ένα αποκριάτικο γλέντι.

Ρεπορτάζ: Αιμιλία Παυλάτου

Ο χορός πραγματοποιήθηκε στα Τραυλιάτα, στον πολυχώρο “Mythos+Estiasis”. Τα φαγητά ήταν όλα πεντανόστιμα!! Η αίθουσα ήταν υπέροχα διακοσμημένη με πολύχρωμους αποκριάτικους τόνους.

Οι παρευρισκόμενοι έφαγαν, χόρεψαν, κέρδισαν δώρα από τη λαχειοφόρο αγορά και έδειξαν να απολαμβάνουν τη βραδιά… όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Τα μέλη του Συλλόγου εκτός από τη φροντίδα τους προς τους καλεσμένους… τους επιφύλαξαν και πολλές εκπλήξεις. Τους παρουσίασαν κάποιους χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, μέσα στα οποία χόρεψαν και παιδάκια του νηπιαγωγείου τα οποία κυριολεκτικά έκλεψαν την παράσταση.

Γενικά ήταν μια όμορφη εκδήλωση που μας έκανε να ξεχάσουμε για λίγο τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να διασκεδάσουμε σε αποκριάτικους ρυθμούς.

sparto9

 Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου με τις παραδοσιακές φορεσιές

Χ Ν - 1

Χ Ν - 4

 Ο Σύλλογος διαθέτει και τμήμα με άπαιχτους λιλιπούτιους χορευτές. Τους αξίζουν συγχαρητήρια!!!

Χ Ν - 5

 Φανταστείτε ως ηχητικό back round   «Το ποδήλατό μου – του Μακεδόνα».

Χ Ν - 6

Το χορευτικό του συλλόγου χόρεψε και λαϊκούς χορούς (χασαποσέρβικο) ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους που τους ακολούθησαν στην πίστα.

Χ Ν - 7

 Ο Δάσκαλος του χορευτικού, του Πολιτιστικού Συλλόγου το Σπάρτο, Παναγής Κοκόσης χορεύει ζεϊμπέκικο και “τα σπάει”.

Εικόνα 9

 Ο Σπύρος Μαρούλης απαγγέλει τη σάτυρα «Απόψε την τσατσάρα μου τη στόλισα με τρίχες…» εμπνευσμένη από το γνωστό τραγουδάκι «Απόψε την κιθάρα μου τη στόλισα κορδέλες…» πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της Προέδρου του Συλλόγου κα Λίτσα Παυλάτου.

Εικόνα 11

Μπράβο στις γυναίκες που κατακλύζουν την πίστα!

Εικόνα 12

 Ο DJ “Thomas” μας διασκέδασε όλο το βράδυ με τις «ξεσηκωτικές» επιλογές του.

Εικόνα 14

Γιατί έτσι μας αρέσει!!!

Χ Ν - 17

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α Κεφαλληνίας & Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κος Θεόφιλος Μιχαλάτος, Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής, κος Παναγής Μαγουλάς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας των Σπαρτιών κος Μικέλης Μαφρέδας και ο κος Νίκος Μενάγιας παραβρέθηκαν.

Χ Ν - 18

Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας, κος Αγησίλαος Κονιδάρης μετά της συζύγου του και της όμορφης παρέας του.

Χ Ν - 20


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ