Καταχειροκροτήθηκε η Ευα Λουκάτου στο "Χυτήριο" από όσους αγάπησαν τα τραγούδια της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 00:29

Καταχειροκροτήθηκε η Ευα Λουκάτου στο "Χυτήριο" από όσους αγάπησαν τα τραγούδια της

 

«Μ’ ένα σακίδιο για συνοδηγό»

       Καταχειροκροτήθηκε από όσους αγάπησαν

                 τα τραγούδια της στο Χυτήριο

 

   Με ένα ζεστό χειροκρότημα αντάμειψαν όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο Θέατρο Χυτήριο την Εύα Λουκάτου, ακούγοντας τις καινούριες της δημιουργίες, σε μια μοναδική μουσική βραδιά σε μελωδίες και ρυθμούς της λατινικής Αμερικής.

   Επώνυμοι προσκεκλημένοι αλλά και πολλοί φίλοι της νεαρής δημιουργού, οι οποίοι έχουν αγαπήσει τα τραγούδια της μέσα από τους πλέον αγαπημένους ποιοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, είχαν την ευκαιρία να την ακούσουν επί σκηνής και να γνωριστούν από κοντά με την Εύα Λουκάτου σε ένα λάτιν πάρτι που ακολούθησε.

   «Σε μια όχι τόσο καλή περίοδο για το ελληνικό τραγούδι άκουσα από την Εύα πράγματα που μου άρεσαν, υπήρξε μεταξύ μας μια χημεία και μια ζεστή συνεργασία με αποτέλεσμα αυτό το άλμπουμ» τόνισε ο Μίλτος Καρατζάς, ο οποίος υπογράφει τη νέα δισκογραφική δουλειά της Εύας Λουκάτου με τίτλο «Μ’ ένα σακίδιο για συνοδηγό», «μια δουλειά με μεράκι που παντρεύει ethnic- έντεχνο και ποπ και αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση των τελευταίων μηνών» όπως υπογράμμισεο παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών.

    Η διάσημη Μεξικανή ερμηνεύτρια MarthaMoreleon, βρίσκεται στο εξωτερικό, ωστόσο έστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο οποίο μίλησε για τη συμμετοχή της στο άλμπουμ, καθώς μεταφράζει στα ισπανικά και τραγουδά το «Unbeso», έκανε λόγο για μια «ιδιαίτερη συνεργασία» και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εύα Λουκάτου.

     Στην ξεχωριστή εμφάνιση στο Χυτήριο την πλαισίωσαν η Άννα Λάκη στο ακορντεόν, ο Παντελής Πετρίδης στα πλήκτρα, ο YoelSoto στο μπάσο και ο DemianGomez στα ντραμς.

ΕΥΑ ΛΟΥΚΑΤΟΥΜΙΛΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ - ΕΥΑ  ΛΟΥΚΑΤΟΥΜΙΡΕΛΛΑ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΕΥΑ  ΛΟΥΚΑΤΟΥ

    Η ταλαντούχα στιχουργός, συνθέτρια και ερμηνεύτρια ενώνει το tango με το latin και τη λαϊκή μουσική της Λατινικής Αμερικής με ήχους και μελωδίες της Ελλάδαςαλλά και των Βαλκανίων, προσφέροντας δέκα μαγευτικά τραγούδια, δύο εκ των οποίων είναι σε ισπανικό στίχο.

     Η Εύα Λουκάτου υπογράφει τους στίχους, τη μουσική και την ενορχήστρωση.

Σημαντική είναι η συνεργασία της με τον Σταύρο Σταύρου που υπογράφει τους στίχους στο τραγούδι «Αυτή που έγινα» ενώ το τραγούδι «Enelportal» είναι σε στίχους και μουσική του YoelSoto.    

   Ο κόσμος έχει ήδη αγαπήσει το τραγούδι «Είμαι γυναίκα» το οποίο κινείται σε electrotango ρυθμούς, όπου η δημιουργός και ερμηνεύτρια υπογραμμίζει με μπρίο και κέφι τις αρετές της γυναικείας φύσης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το φλογερό της ταμπεραμέντο.

    

Δείτε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Είμαι γυναίκα»

https://www.youtube.com/watch?v=GgnYjKc0ILU




00 inkefalonia general ad 300X250