Με επιτυχία η τολμηρή έκθεση "Σωματογραφίες" του Κώστα Ευαγγελάτου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 17:06

Με επιτυχία η τολμηρή έκθεση "Σωματογραφίες" του Κώστα Ευαγγελάτου

Στο πλαίσιο της έκθεσης ATHENA EROTIC ART 2014 στο Γήπεδο Φαλήρου- Ολυμπιακός Πόλος TAE KWON DO, η οποία ολοκληρώθηκε με τεράστια προσέλευση κοινού, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία σειρά γυμνών σωματογραφικών έργων του ζωγράφου Κώστα Ευαγγελάτου με τίτλο THE EROTIC BODYGRAPHICS BY COSTAS EVANGELATOS. Σύμφωνα με το σκεπτικό των υπεύθυνων της διοργάνωσης του φεστιβάλ και του art-zone :

Η απελευθέρωση της σκέψης μέσα από την τέχνη και η κατανόηση ότι ο ίδιος ο έρωτας, το κορμί και το πάθος μεταξύ δύο ανθρώπων μπορούν να εκφραστούν μέσα από καλλιτεχνικά δημιουργήματα, αποτελούν τις θεμελιώδης αρχές στις οποίες βασίζεται η φιλοσοφία και ο σχεδιασμός του Sex Art τομέα του Athena Erotic-Festival 2014.

Με κύριο συνθετικό στοιχείο το αισθησιακό ανθρώπινο σώμα ο καλλιτέχνης φιλοτέχνησε τα έργα της έκθεσης στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια των εικαστικών σπουδών του, στο Παρίσι κατά τη διάρκεια των εκθέσεων του εκεί από το 1988- 2012 και στην Αθήνα από την δεκαετία του 1990 μέχρι σήμερα. Οι “Σωματογραφίες” έχουν λάβει επαινετικές κριτικές για την ανάδειξη της ομορφιάς και του ερωτισμού τους και ορισμένες έχουν εκδοθεί σε portfolios, Ημερολόγια και λευκώματα τέχνης. Στο χώρο της έκθεσης έγιναν επίσης πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια με κορυφαίο αυτό της διάσημης Αμερικανίδας σεξολόγου δρ Ρούθ, παγκόσμια γνωστής DR. RUTH, η οποία έκανε και επαινετική αναφορά στα εικαστικά έργα  του Κώστα Ευαγγελάτου.

Στις φωτογραφίες

  1. Ο Κώστας Ευαγγελάτος με τις παρουσιάστριες των εκδηλώσεων Τζέην Σαμπανίκου και Εύη Αδάμ
  2. Η ΔΡ.ΡΟΥΘ  με τον Κώστα Ευαγγελάτο
  3. Ο Κ. Ευαγγελάτος με τον επιμελητή της έκθεσης Μάνο Καπιτσάκη
  4. Οι καλλιτέχνες Ντάνυ Μαρτζώκα, Τζέην Σαμπανίκου, Κώστας Ευαγγελάτος
  5. Η show woman Μαρκέλλα Μαλτέζου με τη χορογράφο-σκηνοθέτιδα Φένια Αποστόλου

6, 7, 8. Απόψεις της έκθεσης του Κώστα Ευαγγελάτου με  BODYGRAPHICS

9. Η συγγραφέας, sex-editor Ειρήνη Χειρδάρη με τον καλλιτέχνη.

eyaggelatos (2) eyaggelatos (3) eyaggelatos (4) OLYMPUS DIGITAL CAMERA eyaggelatos (6) eyaggelatos (7) OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA