Ενθουσίασαν «οι σκοποί, τα τραγούδια και τα βήματα Ανατολικά» (photos + video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Μαΐου 2012 16:38

Ενθουσίασαν «οι σκοποί, τα τραγούδια και τα βήματα Ανατολικά» (photos + video)

Μια υπέροχη μουσικοχορευτική σύμπραξη των Πολιτιστικών Συλλόγων «Ιόνιος Πνοή» & «Αιγιαλός» Σάμης παρουσιάστηκε την Παρασκευή το βράδυ στο κοινό της Κεφαλονιάς. Το αφιέρωμα στα 90 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με την ΚΕΔΗΚΕ, ενθουσίασε το κοινό που γέμισε ασφυκτικά το θέατρο «Κέφαλος» του Αργοστολίου. Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής Ήταν μια προσεγμένη μουσικοχορευτική παράσταση που διήρκησε πάνω από 2,5 χορταστικές ώρες (έγινε και παρουσίαση του χρονικού της Μικρασιατικής καταστροφής) και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους συντελεστές της.


Υπεύθυνοι Χορευτικών ήταν ο Δημήτρης Μαντζουράτος, Ιωάννου Βαλλάτου, Ευάγγελος Παλαιολόγου και αποθεώθηκαν από κοινό και χορευτές.


Στη μουσική και το τραγούδι συμμετείχαν οι Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Πάνος Δημητρακόπουλος (Κανονάκι), Νίκος Μέρμυγκας (Λαούτο, Λάφτα, Μπουζούκι), Βαγγέλης Καρίπης (Κρουστά) και Σταυρούλα δαλτάνη (Τραγούδι).


Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και οι αντιδήμαρχοι Σάββας Σαββαόγλου και Βαγγέλης Κεκκάτος.


Δείτε τα βίντεο και προς τα κάτω τις εικόνες από την εκδήλωση


https://www.youtube.com/watch?v=gUUQMIBYvYM


https://www.youtube.com/watch?v=WSVOobBBvjA


https://www.youtube.com/watch?v=pILfIMUvRKI


{phocagallery view=category|categoryid=88}




00 inkefalonia general ad 300X250