Αργοστόλι: Ακρόαμα υψηλού επιπέδου από την νεανική συμφωνική ορχήστρα της Αρχιεπισκοπής (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 10:29

Αργοστόλι: Ακρόαμα υψηλού επιπέδου από την νεανική συμφωνική ορχήστρα της Αρχιεπισκοπής (VIDEO)

Στο Αργοστόλι βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Παιδική και Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προσκεκλημένη της χορωδίας και μαντολινάτας Αργοστολίου.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ξενία τα παιδιά ερμήνευσαν έργα παγκοσμίους φήμης συνθετών όπως ο Τσαϊκόφσκι και ο Στράους , ο Μάνος Χατζιδάκις αλλά και επιλογές από τον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ορχήστρα λειτουργούσε έως πρότινος υπό την αιγίδα της ΕΡΤ, όμως, η παύση λειτουργίας του πρώην Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα από την Κυβέρνηση είχε σαν αποτέλεσμα την αναστολή λειτουργίας της..

Η ορχήστρα επαναλειτούργησε χάρη στην ανάληψη της αιγίδας από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών μετά από  επιθυμία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου.

Δυστυχώς, η προσέλευση του κόσμου στη συναυλία δεν ήταν η αναμενόμενη, όμως όσοι βρέθηκαν απήλαυσαν και με το παραπάνω το ακρόαμα υψηλού επιπέδου των παιδιών.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν η Βουλευτής Κεφαλονιάς κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος και Ιερείς.

Χρήστος Λαμπράκης

https://youtu.be/z3DgAP8bAHY

DSC 0190 CustomDSC 0191 CustomDSC 0199 CustomDSC 0200 CustomDSC 0201 CustomDSC 0203 CustomDSC 0207 CustomDSC 0209 CustomDSC 0212 CustomDSC 0215 CustomDSC 0217 CustomDSC 0218 Custom
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ