Παρουσίαση συλλεκτικών ημερολογίων του Κώστα Ευαγγελάτου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 14:02

Παρουσίαση συλλεκτικών ημερολογίων του Κώστα Ευαγγελάτου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκαν τα 2 φετινά συλλεκτικά Ημερολόγια τέχνης του Κώστα Ευαγγελάτου. Τα Ημερολόγια Art-Est εκτίθενται μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Τέχνης του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου στα πλαίσια της μεγάληςομαδικής έκθεσης ζωγραφικής και γλυπτικής των ART SELECTED WORKS.
Πρόκειται για το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014, με τιτλο: "Αισθητική αναδρομή με Ιόνιες χρώσεις", έκδοση των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης, για την επέτειο 150 χρόνων της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα και για το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ART-EST  "Αναδυόμενα μοτίβα/ Emerging motifs", που κυκλοφόρησε με χορηγία της Protogon.
Την εκδήλωση και την εντυπωσιακή εικαστική  έκθεση που έχει συντονίσει η εικαστικός Ρούλα Pappas-Τσιώτα και τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCΟ. Τεχνών, Λόγου και  Επιστημών Ελλάδος.,προλόγισε με αναλυτική κριτική του προσέγγιση ο γνωστός ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς. Το παρών έδωσαν πολλές προσωπικότητες της καλλιτεχνικής και κοινωνικής ζωής και πλήθος φιλοτέχνων.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ 2, ΑΘΗΝΑ.