Αύριο η μεγάλη συναυλία του Πάνου Βλάχου στη Σάμη με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2025 10:50

Αύριο η μεγάλη συναυλία του Πάνου Βλάχου στη Σάμη με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΒΛΑΧΟ ΣΤΗ ΣΑΜΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αύριο, Τρίτη 5 Αυγούστου υποδεχόμαστε τον Πάνο Βλάχο σε μια μοναδική συναυλία στο λιμάνι της Σάμης και ώρα 21.30. Απρόβλεπτος, πολυτάλαντος και πάντα αληθινός ο Πάνος Βλάχος δεν χωράει σε καλούπια. Ηθοποιός, τραγουδοποιός και performer με έντονη προσωπικότητα, ξεχωρίζει για την αυθεντικότητα, το κοινωνικό του σχόλιο και την ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία. Είτε πάνω σε θεατρική σκηνή είτε με μια κιθάρα στο χέρι, ο Πάνος δεν ακολουθεί την πεπατημένη — τη χαράζει μόνος του.

Με μουσικές που ακροβατούν ανάμεσα στο έντεχνο, το λαϊκό και τη σύγχρονη αστική folk, και στίχους που συνδυάζουν χιούμορ, τρυφερότητα και πολιτική ματιά, ο Βλάχος έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν δικό του μουσικό κόσμο. Δεν φοβάται να εκτεθεί, να σατιρίσει ή να συγκινήσει — και ακριβώς αυτή η αμεσότητα είναι που τον φέρνει κοντά στο κοινό.

Μουσικό σχήμα: Αλέξανδρος Κούρος στα drums-keyboards, Λάμπης Κουντουρόγιαννης στην κιθάρα, Αντωνία Τσολάκη στο μπάσο, Κώστας Φόρτσας στα πνευστά, Βασίλης Γκορίτσας στα keyboards-ακορντεόν και Φοίβος Μποζάς στο σαξόφωνο.

Τρίτη, 5 Αυγούστου

Λιμάνι Σάμης, ώρα 21.30

Είσοδος Ελεύθερη

Διοργάνωση: Δήμος Σάμης

Από τον Τομέα Πολιτισμού του Δήμου Σάμης

 

{https://www.facebook.com/www.inkefalonia.gr/videos/1245395927130020}

Ετικέτες:


336 X 280

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250