Η Πρόεδρος του Συλλόγου “Πηνελόπη” στον COSMOS 96,5 : «Οι εκδηλώσεις μας έχουν επιτυχία, γιατί γίνονται με αγάπη»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 10:50

Η Πρόεδρος του Συλλόγου “Πηνελόπη” στον COSMOS 96,5 : «Οι εκδηλώσεις μας έχουν επιτυχία, γιατί γίνονται με αγάπη»

Στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Σκάλας – Πηνελόπη, Ελένη Κουτσούμπου και μίλησε για την πολύ ωραία συναυλία που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/8 στην Σκάλα.

Όπως ανέφερε:  «η εκδήλωση είναι ένα αφιέρωμα στα σπουδαιότερα ελληνικά τραγούδια που έγραψαν ιστορία και έχουν επηρεαστεί περισσότερο από το επτανησιακό τραγούδι. Ερμηνευτές θα είναι οι Σπύρος και Μάκης Καραβιώτης και η ερμηνεύτρια του Μίκη Θεοδωράκη Σοφία Μιχαηλίδη.

«Μας αρέσει το ποιοτικό τραγούδι, είμαστε θαυμαστές των αδερφών Καραβιώτη  και έχουμε συνεργαστεί από το 2004 και αποφασίσαμε να γίνει αυτή η εκδήλωση. Η συναυλία γίνεται με την οικονομική συμβολή της Περιφέρειας και του Δήμου Αργοστολίου».

«Η εκδήλωση γίνεται στην κεντρική πλατεία της Σκάλας στις 21.15. Πιστεύουμε ότι θα έχει επιτυχία καθώς είναι μια αξιόλογη προσπάθεια. Ο χώρος είναι θαυμάσιος και εμείς αγαπάμε αυτό που κάνουμε και γι΄ αυτό το αποτέλεσμα είναι πάντα καλό».

«Ένας λόγος που επιλέξαμε την συγκεκριμένη ημερομηνία,  είναι ότι θα έχουμε αρκετούς Κεφαλλονίτες που έχουν επιλέξει αυτές τις μέρες να έρθουν στο νησί. Επίσης, μαθαίνουμε και βλέπουμε  ότι έχουμε αρκετό κόσμο. Ελπίζουμε να πάμε καλά».

poster_skala_2022-1-724x1024.jpg




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250