Διαδικτυακή ημερίδα διαβούλευσης επί των προτάσεων της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης για τις περιοχές Natura 2000, των ΠΕ Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Ιθάκης, Λευκάδας και Ζακύνθου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 14:42

Διαδικτυακή ημερίδα διαβούλευσης επί των προτάσεων της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης για τις περιοχές Natura 2000, των ΠΕ Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Ιθάκης, Λευκάδας και Ζακύνθου

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ.

Διαδικτυακή ημερίδα διαβούλευσης επί των προτάσεων

 

Την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή διαβούλευση παρουσίασης / ενημέρωσης, στο πλαίσιο του έργου «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών (ΕΠΜ), Σύνταξη Προεδρικών Διαταγμάτων Προστασίας και Σχεδίων Διαχείρισης για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000».

Η ημερίδα διοργανώνεται από την ΕΨΙΛΟΝ ΑΕ και την ΗΛΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ AE, εταιρείες ανάδοχοι της Μελέτης, καθώς και τα μέλη της ομάδας έργου. Η διαβούλευση στοχεύει στην ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών, αναφορικά με τα αποτελέσματα της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης και Σχεδίου Διαχείρισης για τις περιοχές του Δικτύου Νatura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Ιθάκης, Λευκάδας και Ζακύνθου, καθώς και στην καταγραφή των απόψεων και σχολίων επί των σχετικών προτάσεων της Μελέτης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ NATURA 2000 Δ.ΕΛΛΑΔΑ ΙΟΝΙΟΙ ΝΗΣΟΙ

Το έργο εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη δημιουργία ενός Εθνικού Συστήματος Προστατευόμενων Περιοχών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε διαδικτυακή μορφή και θα είναι ανοιχτή στο κοινό μέσω της ζωντανής της αναμετάδοσης από το Facebook και το YouTube.

Σχόλια μπορούν να υποβληθούν και απευθείας στην ιστοσελίδα δημόσιας διαβούλευσης του έργου «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών, Σύνταξη Προεδρικών Διαταγμάτων Προστασίας και Σχεδίων Διαχείρισης για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000/ΕΠΜ 5α: Περιοχές Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Ιθάκης, Λευκάδας και Ζακύνθου)». Συνδεθείτε ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση της ημερίδας μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Ομάδα Σύμπραξις – (+30) 210 3005019 | | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

{https://www.youtube.com/watch?v=mj8_oLJdR5c}