Οι ομορφότερες παραλίες της Κεφαλονιάς από ψηλά (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 15:20

Οι ομορφότερες παραλίες της Κεφαλονιάς από ψηλά (εικόνες)

Εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες από τον φακό του Μάκη Γασπαρινάτου

Θαλασσινά τοπία, σε αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε, παραδομένα στην σαγήνη του ήλιου, παραλίες με άμμο ή βότσαλο, απαθανατίζονται στο φακό του Μάκη Γασπαρινάτου. Η λήψη των αεροφωτογραφιών, που θυμίζουν πίνακα ζωγραφικής, έχει πραγματοποιηθεί με τη χρήση drone και κάμερα υψηλής ευκρίνειας σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Κεφαλονιάς.

Πέρα από τα σαγηνευτικά χρώματα, οι εναέριες λήψεις του κερδίζουν τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας την επίδραση νερού και γης. Το φωτογραφικό έργο του Μάκη επικεντρώνεται στη γεωμετρική απεικόνιση των τοπίων και την κίνηση τους και λιγότερο στις λεπτομέρειες των κοντινών καρέ.

Η απουσία σωμάτων, που οφείλεται στην εποχή την οποία τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, ανεπιτήδευτα μεταφέρει τον θεατή στις ιδανικές συνθήκες χαλάρωσης και διακοπών. Οι φωτογραφίες προσφέρουν μια διαφορετική οπτική, απ’αυτήν που μπορεί να έχει ο επισκέπτης βουτώντας σε κάποια από τις διάσημες παραλίες της Κεφαλονιάς. Μερικές από αυτές είναι ο Μύρτος, οι Πετανοί, η Αντίσαμος, η Άσσος και ο Λουρδάς.

ANTISAMOSANTISAMOS 2ASSOSBOATSBOATS αντίγραφοLOYRDASMYRTOSPETANOIWHITE ROCKS

MAVIC 2 ZOOM

Μπάμπης Παπαναστασάτος