Πάτρα: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 27χρονης Δώρας που γέννησε και έπεσε σε κώμα! Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 09:45

Πάτρα: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 27χρονης Δώρας που γέννησε και έπεσε σε κώμα! Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας

ΦΩΤΟ από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Νεαρή στην Πάτρα πήγε να γεννήσει και κατέληξε εγκεφαλικά νεκρή.

Η Δώρα βρίσκεται διασωληνωμένη στην εντατική εδώ και 15 μέρες. Ο σύζυγός της Τάσος μίλησε για τον Γολγοθά που βιώνει, ενώ για την υπόθεση έχει διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα.

H Δώρα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαΐου, όμως δεν πρόλαβε ούτε να το αγκαλιάσει, ούτε να το φιλήσει. Από την ημέρα του τοκετού η κοπέλα δεν έχει ανοίξει τα μάτια της και ο σύζυγός της ελπίζει σε ένα θαύμα, όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Είναι εγκεφαλικά νεκρή, δε ξέρουμε κάτι άλλο. Δεν υπάρχουν ελπίδες, μόνο ένα θαύμα. Είναι διασωληνωμένη από τις 18 του μήνα», λέει ο Τάσος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, συγκλονισμένος με αυτό που συνέβη στην οικογένειά του.

Η Δώρα και ο Τάσος είναι μαζί από το Λύκειο και περίμεναν πώς και πώς τη στιγμή που ο έρωτάς τους θα ολοκληρωνόταν με το παιδάκι τους. Σχεδίαζαν τα κοινά τους βήματα, ενώ ετοίμαζαν και τον γάμο τους σε λίγους μήνες, μαζί με το μωράκι τους στο σπίτι. Όμως σε μια στιγμή όλα διαλύθηκαν.

«Τι θα πω εγώ αύριο μεθαύριο στο παιδί, η γυναίκα μου πώς πέθανε; Μας καλεί ο μαιευτήρας, μου λέει “μήπως είχε θέμα η Δώρα με την καρδιά της”. Μας είπε ότι έπαθε επεισόδιο, ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς και διασωληνώθηκε», αναφέρει ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας…

Η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, πως ακόμα δεν έχουν δοθεί απαντήσεις τους ανθρώπους της άτυχης μητέρας. “Το θλιβερό είναι ότι η προκαταρκτική διατάχθηκε μετά το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και όχι από την πρώτη στιγμή” είπε η κυρία Παναγοπούλου και πρόσθεσε:

“Μιλάμε για ένα κορίτσι μόλις 27 ετών. Ένα κορίτσι υγιέστατο που δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Η έρευνα είναι σε ένα πρώιμο στάδιο. Οφείλουν να δώσουν απαντήσεις στην οικογένεια. Το κορίτσι μπήκε όρθιο για να γεννήσει και σήμερα βρίσκεται εγκεφαλικά νεκρή”.

newsit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ