Στον Εισαγγελέα Ζακύνθου οι 8 συλληφθέντες - Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιουλίου 2017 10:30

Στον Εισαγγελέα Ζακύνθου οι 8 συλληφθέντες - Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση (εικόνες)

Η Εισαγγελέας τους απήγγειλε την κατηγορία της απο κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση

 Λίγο πριν τα μεσάνυχτα (08.07.2017/11.40μμ) ολοκληρώθηκε η διαδικασία της άσκησης ποινικής δίωξης στους 8 συλληφθέντες για τον θάνατο του άτυχου 23χρονου Bakari Henderson, τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Λαγανά Ζακύνθου.

Η Εισαγγελέας τους απήγγειλε την κατηγορία της απο κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση ενώ αμέσως μετά την διαδικασία επέστρεψαν στα κρατητήρια της Διευθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου όπου και θα παραμείνουν μέχρι το πρωί της Τρίτης 11 Ιουλίου 2017 για να επιστρέψουν ενώπιον του Ανακριτή για να απολογηθούν.

 

 

 

Όλα ξεκίνησαν στις 8.52μμ, όταν κάτω πό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου, οι 8 συλληφθέντες Η αστυνομία είχε αποκλείσει την οδό Τερτσέτη που βρίσκεται το Δικαστικό Μέγαρο και με αστραπιαίες κινήσεις οι 8 φερόμενοι ως δράστες κατέβηκαν από το όχημα της Ασφάλειας Ζακύνθου που τους μετέφερε και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους οδηγήθηκαν δεμένοι με χειροπέδες ανα δυο στα γραφεία της Εισαγγελίας.

Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου ο δικηγόρος του 34χρονου ημεδαπού δήλωσε πως «ο πελάτης μου δηλώνει συντετριμένος από το γεγονός. Πρόκειται για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο αφού προγενέστερα δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ.

Δηλώνει ότι ενεπλάκει στο γεγονός, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που προκάλεσε στον 22χρονο εκείνα τα χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νημα της ζωής»

Πηγή: imerazante.gr