Νίκος Οικονομόπουλος: Η Αρχαιολογία της Κέρκυρας ακύρωσε συναυλία του - Θα κινηθεί νομικά ο τραγουδιστής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 19:26

Νίκος Οικονομόπουλος: Η Αρχαιολογία της Κέρκυρας ακύρωσε συναυλία του - Θα κινηθεί νομικά ο τραγουδιστής

 Έξω φρενών είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος, καθώς είχε προγραμματισμένη συναυλία στην Κέρκυρα, για τις 19 Αυγούστου, αλλά η μουσική εκδήλωση ακυρώθηκε, με τον τραγουδιστή να μιλά δημόσια για το θέμα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Φίλοι μου στην Κέρκυρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα, επικοινωνώ μαζί σας από την όμορφη πόλης της Κέρκυρας και θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για τη ματαίωση της συναυλίας μου που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας.

Δυστυχώς, η Αρχαιολογία της Κέρκυρας, θεώρησε ότι η συναυλία μας με την Φιλαρμονική Εταιρία Σκριπερού Κερκύρας δεν συνήδε με την ιστορικότητα του χώρου. Προφανώς, η Αρχαιολογία ενεργεί με όλως περίεργα κριτήρια περί της πολιτισμικής ποιότητας, επιτρέποντας κατά το δοκούν τη διεξαγωγή συναυλιών στον χώρο του Παλαιού Φρουρίου.

Η απόρριψη της αίτησής μας, μας κοινοποιήθηκε μόλις χθες, 17 Αυγούστου 2022 και ενώ όλα ήταν έτοιμα για τη διεξαγωγή της συναυλίας. Δεν περίμενα ποτέ ότι το κοινό της Κέρκυρας θα είχε τέτοια αντιμετώπιση από την Κυρία Αρχαιολογία. Βέβαια, Κερκυραίοι φίλοι, μας ενημέρωσαν ότι δεν είμαστε μόνο εμείς θύματα της νοοτροπίας της Αρχαιολογίας Κέρκυρας.

Είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω ξανά μαζί σας. Μαζί με εσάς αδικήθηκα κι εγώ από την νοοτροπία της Αρχαιολογίας. Βεβαίως, το θέμα δεν θα μείνει έτσι. Θα έχει την ανάλογη νομική αντιμετώπιση. Στους χιλιάδες φίλους μου που έχουν ήδη εκδώσει εισιτήρια, όπου βεβαίως θα τους επιστραφούν άμεσα  τα χρήματά τους, υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα θα είμαι μαζί τους» έγραψε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Πηγή: ethnos.gr 


Ετικέτες: