Ο εγκαταλελειμμένος δήμος Κεφαλονιάς - «Συγχαρητήρια κύριε Παρίση»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 12:11

Ο εγκαταλελειμμένος δήμος Κεφαλονιάς -  «Συγχαρητήρια κύριε Παρίση»

Αφού δώσω τα συγχαρητήρια μου στη δημοτική αρχή Παρίση για τη μείωση αφίξεων από το εξωτερικό στο νησί μας, να κάνω μια μικρή παρέμβαση ζητώντας εκ των προτέρων συγγνώμη που τους αποσπώ από τη προεκλογική τους εκστρατεία που είναι και ο μοναδική τους ενασχόληση.

Η τουριστική σεζόν ξεκίνησε και οι επισκέπτες μας ήρθαν να απολαύσουν το υπέροχο αυτό νησί της Κεφαλονιάς! Μεταξύ μας… δρόμους για να έρθουν δεν έχουμε… πρόσβαση σε υπηρεσίες πάλι δεν έχουμε … καθαριότητα και τάξη δεν το θίγουμε καν… ολοκληρωμένα έργα… πονάει άστο! Τι μας μένει; Ήλιος και θάλασσα και το μεράκι των επαγγελματιών του νησιού μας!

Καταφέρατε να είναι μέσα Μαΐου και οι παραλίες μας να είναι γεμάτες φύκια και χωρίς ναυαγοσώστες και γαλάζιες σημαίες…. και εντάξει τα δύο τελευταία τα λέμε χρόνια… μα ούτε τα φύκια δεν είστε ικανοί να απομακρύνετε φέτος? Τόσες απευθείας αναθέσεις κάνετε , κάντε μία ακόμη… σας συγχωρούμε αν είναι να σωθεί η εικόνα των παραλιών μας! Και επειδή κανείς σας δεν έκανε ποτέ καλό στο τόπο χωρίς ίδιον όφελος, να σας θυμίσω ότι όποιος πάρει την απευθείας ανάθεση , θα σας κάμει και ψήφους που τόσο πολύ τους έχετε ανάγκη…

Αυτά τα ολίγα.. μη σας καθυστερώ από το σχεδιασμό της εκμετάλλευσης του Δήμου Κεφαλονιάς και των νεοσύστατων Δήμων ως παραμάγαζα σας.

O Αχινός