Νικόλας Βαλλιανάτος – Ο αποτελεσματικός Πρόεδρος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 17:57

Νικόλας Βαλλιανάτος – Ο αποτελεσματικός Πρόεδρος

Είναι κοινή παραδοχή ότι ο Νικόλας Βαλλιανάτος εξελίσσεται ως ένας από τους καλύτερους Προέδρους του Δημοτικού Συμβουλίου , συγκρινόμενος με αυτοδιοικητικούς που είχαν το τιμόνι του συντονισμού των συμβούλων, κατά το παρελθόν, στον πρώην Δήμο Κεφαλονιάς.

Γιατί, όσο και αν θέλουν κάποιοι να αυτοπαρουσιάζονται ως νέοι και άφθαρτοι, στην πραγματικότητα  , τους γνωρίζουμε πολύ καλά..

Και εδώ, ο έμπειρος στο πολιτικό σκηνικό Νικόλας έρχεται να κάνει τη διαφορά.

Δίκαιος με όλους, δυναμικός όταν το απαιτούν οι περιστάσεις, με μη εριστικό και συγκρουσιακό λόγο, ο Βαλλιανάτος είναι μια πολιτική οντότητα  που συμβάλλει στη σύνθεση απόψεων, και την γρήγορη παραγωγή αποφάσεων.

Επίσης, διατηρώντας άριστες σχέσεις με την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων, ακόμη και με αυτούς που θεωρούνται ως οι πιο «σκληροπυρινικοί» της Αντιπολίτευσης , συμβάλλει ώστε να υπάρχουν συνεδριάσεις με λιγότερη ένταση σε σχέση με το παρελθόν και πιο γρήγορες, χρονικά..

Δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα γίνονταν  αν στη θέση του Νικόλα βρίσκονταν κάποιος άλλος Δημοτικός Σύμβουλος που αντι να σβήνει, θα άναβε φωτιές , πυρπολώντας τη διαδικασία της συνεδρίασης..