Γκάφα ολκής από την «έγκριτη τοπική εφημερίδα»..

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 11:18

Γκάφα ολκής από την «έγκριτη τοπική εφημερίδα»..

Είναι ώρες - ώρες να απορεί κανείς με το επίπεδο της δημοσιογραφικής γραφής σε αυτόν τον τόπο.

Το παραπάνω συμπέρασμα δεν αναφέρεται ούτε στην ποιότητα του γραπτού λόγου , ούτε στην όποια κριτική μπορεί (και πρέπει να γίνεται) στους ασκούντες την εξουσία του τόπου.

Όταν όμως δημοσιογράφοι οι οποίοι κομπάζουν για την ανεξαρτησία, την εμπειρία και την γνώση τους και στην πραγματικότητα, δεν είναι τίποτα περισσότερο από αμετανόητα εμπαθείς, τότε αυτό πρέπει να στηλιτεύεται.

Και για να μην μιλάμε με γρίφους..

Έγκριτη τοπική εφημερίδα παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδό της θέμα με τίτλο «Στο Ληξούρι η καινοτόμος υπηρεσία my kep live» και αφού παραθέτει το Δελτίο Τύπου σχολιάζει σε παραπολιτική στήλη :

«Αυτή μάλιστα είναι σοβαρή πρόταση. Από την πλευρά του ο Κατσιβέλης μπορεί να έκαμε το λάθος και να είπε ΝΑΙ στα 500ρικα της ντροπής για τους γιατρούς αλλά έβαλε το Ληξούρι στην καινοτόμο υπηρεσία MY KEP LIVE , όπου οι Ληξουριώτες και οι Παλικισιάνοι πολίτες θα εξυπηρετούνται μέσω βιντεοτηλεφώνου.

Ο Θεόφιλος , όπως βλέπουμε ούτε ξέρει τι είναι αυτό!..».

Ξεπερνάμε ότι η τοπική εφημερίδα σχεδόν σε καθημερινή βάση βάλλεται εναντίον της πρωτοβουλίας των Δήμων Αργοστολίου & Ληξουρίου να συμβάλλουν έμπρακτα στις προσπάθειες βελτίωσης της δημόσιας υγείας του τόπου μας, και στεκόμαστε στην παραπληροφόρηση.

Η υπηρεσία MY KEP LIVE όχι μόνο λειτουργεί και στο Δήμο Αργοστολίου , πριν την έναρξη της στο Ληξούρι, αλλά ο Δήμος Αργοστολίου ήταν στους πρώτους 38 Δήμους της χώρας που συμμετείχαν στην Α΄ φάση του προγράμματος mykeplive από το Σεπτέμβριο του 2020 !

Σε παρόμοιες γκάφες έχουν υποπέσει ουκ ολίγες φορές, διαστρεβλώνοντας ξεδιάντροπα την αλήθεια…

Αυτός είναι ο τοπικός Τύπος που μάχεται καθημερινά για την αντικειμενική και μη διαστρεβλωμένη ενημέρωση μας;

ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ Κ Ε Π ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ MYKEPLIVE