Κέφαλος ΝΥ: Μεγάλο το ενδιαφέρον για το νέο βιβλίο της Ευρυδίκης Λειβαδά (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 12:50

Κέφαλος ΝΥ: Μεγάλο το ενδιαφέρον για το νέο βιβλίο της Ευρυδίκης Λειβαδά (εικόνες)

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου της Ευριδίκης Λειβαδά «ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ» στο City University of New York- Queens College στην Αγγλική, έγεινε το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στο κτίριο του συλλόγου «Κέφαλος» Νέας Υόρκης, στην ειδικά διαμορφωμένη για την εκδήλωση αυτή αίθουσα, η παρουσίαση του βιβλίου αυτού καί στην Ελληνική. Η εκδήλωση αυτή έγεινε με τη συνεργασία της Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων «Οδυσσέας», της «Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Νέας Υόρκης», του συλλόγου Κεφαλλήνων Νέας Υερσέης «Αγιος Γεράσιμος» και του οικοδεσπότη συλλόγου «Κέφαλος» Νέας Υόρκης.

Εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων των προαναφερθέντων φορέων καθώς και ο πρόεδρος της Δωδεκανησιακής Ομοσπονδίας Γιώργος Ανδριώτης, οι αντιπρόεδροι της Χιακής Ομοσπονδίας Αμερικής Αννα Κοντούλη και Αμαλία Μπουρνιά και ο πρόεδρος του συλλόγου Αθηναίων Πάνος Αδαμόπουλος παρευρέθηκαν, μεταξύ αλλων, καί απόλαυσαν την παρουσίαση απο την συγγραφέα η οποία “ταξίδεψε” το ακροατήριο με τον δικό της, μοναδικό τρόπο αιώνες πίσω εξιστορώντας τη ζωή και τους άθλους του Κεφαλονίτη ήρωα της Ιωάννη- Απόστολου Φωκά –Βαλεριάνου, το “νέο Οδυσσέα” όπως τον αποκάλεσε. Το ακροατήριο για δύο περίπου ώρες ήταν κυριολεκτικά μαγνητισμένο απο την παρουσίαση αυτή. Στο τέλος το ακροατήριο είχε την ευκαιρία να απευθύνει ερωτήσεις στην συγγραφέα καθώς και να προμηθευθεί το βιβλίο της, μάλιστα υπογεγραμμένο απο την ίδια.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου «Κεφαλος» Νίκος Αλυσανδράτος καλοσωρίζοντας τους περευρισκομένους και ευχαριστώντας την συγγραφέα Ευριδίκη Λειβαδά –Ντούκα για την παρουσία της στη Νέα Υόρκη και την παρουσίαση του βιβλίου αυτού.        Ο Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας «Οδυσσέας» Κώστας Βαγγελάτος παρουσίασε την συγγραφέα και η Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και σύμβουλος του Δ. Σ. του συλλόγου «Κέφαλος» Ειρήνη Μιχαλάτου αναφέρθηκε στο βιογραφικό της. Την εκδήλωση έκλεισε η Ταμίας της Ομοσπονδίας «Οδυσσέας» και μέλος του Δ. Σ. Του συλλόγου «Αγιος Γεράσιμος» Νέας Υερσέης Αγγελική Χιόνη.

Η βραδυά έκλεισε με “wine and cheese”, καφέ, φρούτα και γλυκά, προσφορά του συλλόγου

Δελτίο Τύπου Συλλόγου «Κέφαλος». 

Εικόνες : Πόπη Μιχαλάτου

a001

a002

a004

a005

a006

a008

a009

a007