Η Χρυσή Αυγή για την παρέμβαση στον παιδότοπο του ΚΤΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012 07:46

Η Χρυσή Αυγή για την παρέμβαση στον παιδότοπο του ΚΤΕΛ

Την Τρίτη 12/6/2012, ομάδα συναγωνιστών με επικεφαλή τον υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος, για τις προσεχείς εκλογές, Χριστόφορο Χουρμούζη και ύστερα από καταγγελίες κατοίκων της πόλης μας, παρενέβησαν δυναμικά στο χώρο της παραλιακής και συγκεκριμένα στον παιδότοπο πλησίον του Κ.Τ.Ε.Λ Αργοστολίου, όπου και έχει γίνει κατάληψη από αθίγγανους.

 

Αφού τους υποχρέωσαν να μαζέψουν τα ρούχα που είχαν απλώσει στο περιβάλλοντα χώρο, τους ζητήθηκε να εγκαταλείψουν άμεσα την περιοχή.
Το χρονικό περιθώριο που τους δόθηκε είναι μέχρι αύριο το πρωί, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να τους απομακρύνουμε εμείς με τη συνδρομή των κατοίκων.

Επειδή για άλλη μια φορά δυστυχώς η πολιτεία είναι απούσα και όλοι ''σφυρίζουν'' αδιάφορα, γνωρίζοντας τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία αλλά και για την ανάγκη των παιδιών μας να χρησιμοποιούν τον μοναδικό παιδότοπο που υπάρχει στην πόλη μας, αναλάβαμε αυτή την πρωτοβουλία.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε έστω και την ύστατη ώρα οι αρμόδιοι να αναλάβουν την ευθύνη τους,ώστε να μη χρειαστεί για άλλη μια φόρα η Χρυσή Αυγή να παρέμβει με οτιδήποτε συνεπάγεται αυτό.