Η Χρυσή Αυγή για τον καθαρισμό πινακίδων σήμανσης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 07:39

Η Χρυσή Αυγή για τον καθαρισμό πινακίδων σήμανσης

Τη Δευτέρα 11/6/2012, ομάδα συναγωνιστών με επικεφαλή τον υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος, για τις προσεχείς εκλογές, Χριστόφορο Χουρμούζη, προέβη σε καθαρισμό των πινακίδων σήμανσης σε όλη τη διαδρομή της Κρανιάς και σε διανομή της εφημερίδας της Χρυσής Αυγής στους διερχόμενους οδηγούς, σύμφωνα με το πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων που έχουμε εξαγγείλει. Η αποδοχή του κόσμου μας συγκλόνισε και μας βοήθησε να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες και κινδύνους του εγχειρήματος.

 

Δυστυχώς όμως, παρότι η ενέργειά μας αυτή επιβραβεύτηκε από τον κόσμο, φαίνεται ότι κάποιους ενόχλησε, αποδεικνύοντας ότι σε αυτό τον τόπο δύσκολα θα δούμε προκοπή. Δεν πέρασαν λοιπόν 5 λεπτά από την έναρξη του καθαρισμού των πινακίδων και, άκουσον - άκουσον, κατέφθασαν 3 μοτοσυκλέτες με άνδρες της ομάδας Δίας, έπειτα από καταγγελία για φθορά πινακίδων από τη Χρυσή Αυγή!!! Χωρίς περαιτέρω σχόλιο, αφήνουμε στην κρίση του κόσμου,

1ον) τους συμπολίτες μας εκείνους που δεν μπορούν ακόμα να αποδεχτούν ότι μπορεί ακόμα να υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικοί, άνθρωποι ζωντανοί, άνθρωποι που δεν έχουν υποκύψει στη σήψη και τη διαφθορά όπως έχει συμβεί με τους ίδιους,

2ον) την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας, που επί τόσα χρόνια αδυνατεί να συλλάβει αυτούς που έχουν βρωμίσει όλη την Κεφαλονιά, ενώ τους "εγκληματίες" της Χρυσής Αυγής τους συλλαμβάνει στο λεπτό (βέβαια τους κουκουέδες που έπιασε επ' αυτοφόρω πριν λίγους μήνες να μουτζουρώνουν τη Λάσση, τους άφησε ελεύθερους και τους ζήτησε και συγγνώμη),

3ον) το Δήμο Κεφαλονιάς, για την πλήρη αδιαφορία του όλο αυτό το διάστημα, παρ' όλες τις καταγγελίες που έχει δεχτεί από συμπολίτες μας.


Επαναλαμβάνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι Χρυσαυγίτες είμαστε εδώ, ακλόνητοι στον αγώνα που ξεκινήσαμε για τη σωτηρία της χώρας και των Ελλήνων και δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που θα μπορέσει να μας πτοήσει. Περήφανοι και δυνατοί συνεχίζουμε τον αγώνα μας δίπλα στους καταπιεσμένους συμπατριώτες μας, για μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.


ΥΓ 1. Για τα κόμματα που δεν παρευρέθησαν στο χθεσινό debate και για τα κόμματα που αποχώρησαν, αποδεικνύοντας ότι δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν στην Αλήθεια της Χρυσής Αυγής, αλλά και σε όσους τους ψήφισαν στο παρελθόν ή πρόκειται να τους ξαναψηφίσουν στο μέλλον, έχουμε να πούμε το εξής: ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!


ΥΓ 2. Συγχαρητήρια στον κύριο Βούτο και στους υπόλοιπους δημοσιογράφους, για τον επαγγελματισμό και την αντικειμενικότητα που επέδειξαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του συγκεκριμένου debate, παρ΄ όλο το σαμποτάζ που δέχτηκαν από τις "δημοκρατικές" και "προοδευτικές" δυνάμεις του νησιού μας.

Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω η Κεφαλονιά, Ζήτω η Χυσή Αυγή, Ζήτω η Νίκη.