Δελτίο Τύπου απο τη Χρυσή Αυγή

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 15:07

Δελτίο Τύπου απο τη Χρυσή Αυγή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πριν ένα μήνα μήνα περίπου, το Δημοτικό Συμβούλιο της Κεφαλονιάς είχε βγάλει ένα κατάπτυστο και γελοίο συνάμα ψήφισμα, με το οποίο καταδίκαζε το ναζιστικό (;;;;;;;) φεστιβάλ στην Καλαμάτα (!!!!!!!) (έτσι χαρακτήριζε την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, δηλ. ενός εκλεγμένου από τον Ελληνικό Λαό κοινοβουλευτικού κόμματος, αποκαλώντας ταυτόχρονα ναζιστές τους 2000 Κεφαλονίτες και Κεφαλονίτισες που αντιστοιχούν στις ψήφους της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά κατά τις προηγούμενες εθνικές εκλογές).

Το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου, με την άδεια προφανώς της Δημοτικής Αρχής, θα καταλάβουν τον Κήπο του Νάπιερ, τα άπλυτα ορφανά του Στάλιν, οι βιολογικοί και ιδεολογικοί απόγονοι των συμμοριτών σφαγέων των Ελλήνων, η νεολέρα του ΚΚΕ.

Το λογικό ερώτημα για κάποιον, που δε γνωρίζει βέβαια τις πολιτικές καταβολές των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ήταν γιατί δεν απαγορεύεται και το κομμουνιστικό φεστιβάλ, όπως με τόση ευκολία καταδικάστηκε το «ναζιστικό», από τη στιγμή μάλιστα που τα αποδεδειγμένα εγκλήματα των κομμουνιστών είναι τουλάχιστον τριπλάσια από των ναζιστών.

Την απάντηση τη γνωρίζουν βέβαια όλοι οι Κεφαλλήνες και τη διετύπωσε με σαφήνεια σύμβουλος της παράταξης Παρίση, όταν ενώπιον του Κεφαλληνιακού Λαού δήλωσε σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ότι θα πολεμούσε στις τάξεις των συμμοριτών του εαμ ελας.

Να είναι σίγουροι οι αλαζόνες πολιτικάντηδες του νησιού μας, όλων των παρατάξεων και αποχρώσεων (και προσεχώς της μίας παράταξης και απόχρωσης, του σιωνιστικού κεφαλαίου), ότι οι Κεφαλονίτες θα τους δώσουν την απάντηση που τους πρέπει στις επόμενες εκλογές.

Όσο για τη δική μας απάντηση, θα τη λάβουν πολύ σύντομα γιατί...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.