«Μολών λαβέ» από την ΠΟΣΠΕΡΤ στην εντολή Στουρνάρα για εκκένωση του ραδιομέγαρου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013 10:09

«Μολών λαβέ» από την ΠΟΣΠΕΡΤ στην εντολή Στουρνάρα για εκκένωση του ραδιομέγαρου

Aρνούνται να υπακούσουν στην εντολή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και να εκκενώσουν το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

 

Η ΠΟΣΠΕΡΤ τονίζει πως οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους και με την ανακοίνωση-απάντηση στον υπουργο, απευθύνει, μεταξύ άλλων, έκκληση στους πολίτες να περιφρουρήσουν το κτίριο.

«Στο υπουργείο οικονομικών απαντάμε "μολών λαβέ". Οι εντολές εκκένωσης του Ραδιομεγάρου από αυτούς που παρανομούν, παραβιάζουν κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου, που φοβούνται τη δημοκρατία, που φοβούνται τη νομιμότητα, είναι βία για να παραιτηθούμε. Συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία. Καταπατούνται βάναυσα θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα και η δημοκρατία . Οι εργαζόμενοι δεν σταματάμε τον αγώνα αν δεν ανοίξει όλη η ΕΡΤ ως να μην έκλεισε μια μέρα, χωρίς καμιά απόλυση, χωρίς καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων.

Η νομική υπηρεσία θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα! Οι ίδιοι που διόρισαν τις διεφθαρμένες διοικήσεις, οι ίδιοι που μετέτρεψαν σταδιακά τη Δημόσια ραδιοτηλεόραση σε κρατικό μηχανισμό κυβερνητικής προπαγάνδας, παρουσιάζονται ως οι αδιάφθοροι που θα επιβάλλουν τη διαφάνεια, σβήνοντας την ΕΡΤ».


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ