ΣΥΡΙΖΑ:« Καραγκιόζης»; και «Καραγκιοζης και τραμπουκος»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013 07:02

ΣΥΡΙΖΑ:« Καραγκιόζης»;  και «Καραγκιοζης και  τραμπουκος»

Η ΝΣΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κεφαλονιάς-Ιθάκης καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την τραμπούκικη ενέργεια του δημάρχου Ιθάκης απέναντι στον δημοτικό σύμβουλο και μέλος της ΝΣΕ σ. Αλέξανδρο Ταφλαμπά. Θίχτηκε ,ισχυρίζεται ο δήμαρχος Ιθάκης, επειδή τον αποκάλεσαν καραγκιόζη!


 Ο άνθρωπος της μηδενικής προσφοράς στον τόπο του δυο χρόνια τώρα
 Ο άνθρωπος που ευτέλισε την Ιθάκη και το θεσμό του δημάρχου οργανώνοντας «καλλιστεία» με τροφίμους οίκων ανοχής.
 Ο άνθρωπος που διασύρει την παγκόσμια ονομασία της Ιθάκης γλείφοντας τον κάθε εμίρη με τα χαρέμια του.
 Ο άνθρωπος που το ποινικό του μητρώο χρειάζεται νταλίκα για να μεταφερθεί.

Ενοχλήθηκε δήθεν γιατί τον είπαν καραγκιόζη και αποφάσισε να αντιδράσει με τις μεθόδους που όπως φαίνεται γνωρίζει πολύ καλά, τις τραμπούκικες μεθόδους της νύκτας και της μαφίας.

Η ενέργεια αυτή του δημάρχου Ιθάκης δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Αποτελεί φυσιολογική συνέχεια της πολιτικής αλητείας που με ..συνέπεια ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της θητείας του. Είναι γνωστά άλλωστε τα περιστατικά της κάθε είδους βίας που έχει διαπράξει επανειλημμένα απέναντι σε υπαλλήλους του δήμου, πρώην δημάρχους και απλούς πολίτες.

Αναδεικνύεται τεράστια η ευθύνη της κυβέρνησης , του γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης αλλά και της δικαιοσύνης γιατί ανέχονται αυτήν την τραμπούκικη συμπεριφορά να ενδύεται με το μανδύα του θεσμού του δημάρχου.

Η βία του δημάρχου απέναντι στο σ. Αλ. Ταφλαμπά δεν ήταν ασφαλώς τυχαία ενέργεια και επιλογή.
Ήταν η βία απέναντι στη σταθερή πολιτική της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που εκπροσωπεί ο σ. Αλ. Ταφλαμπάς στην Ιθάκη , πολιτική που αποκαλύπτει την πολιτική αναξιοπιστία του δημάρχου, την χρεωκοπία των λόγων του, τη μετατροπή του δημαρχείου σε συγγενικό του σαλόνι, τη συνεχιζόμενη πολιτική του αλητεία.

Η ΝΣΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κεφαλονιάς-Ιθάκης καλεί το δημοκρατικό λαό της Ιθάκης να τιμήσει τις αγωνιστικές του παραδόσεις, να καταδικάσει τους τραμπουκισμούς και την πολιτική της ανομίας.

Ο άνθρωπος που βυθίζει κάθε μέρα που περνάει την παγκόσμια Ιθάκη στο τέλμα και την αναξιοπιστία πρέπει να πάρει αργά η γρήγορα την απάντηση που του αρμόζει από την τοπική κοινωνία.

Ας είναι σίγουρος ο δήμαρχος Ιθάκης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα συνεχίσει να αποκαλύπτει τον καταστροφικό του ρόλο για την Ιθάκη και το θεσμό της Αυτοδιοίκησης.
'ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ" κε Δήμαρχε Ιθάκης.