Η Χάρις Αλεξίου στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη -Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 11:48

Η Χάρις Αλεξίου στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη -Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα

Η Χάρις Αλεξίου για πρώτη φορά θα παίξει σε τηλεοπτική σειρά με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Μετά από 14 χρόνια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο Mega, το κανάλι που τον ανέδειξε, χαρίζοντας μας σειρές αρκετά πρωτοποριακές για την εποχή τους και που σου κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Αυτήν τη φορά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έρχεται με νέα σειρά και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να τη δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και η ιστορία θα ξετυλιχτεί στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, ενώ το καστ συμπληρώνει μια ομάδα δυνατών ηθοποιών.

Ευχάριστη έκπληξη είναι το όνομα της Χάρις Αλεξίου, την οποία θα δούμε σε έναν διαφορετικό ρόλο.

Χαρούλα Αλεξίου γυρίσματα σειράς.Η Χαρούλα Αλεξίου στα γυρίσματα της σειράς.

Τα τελευταία χρόνια η Χάρις Αλεξίου φλέρταρε με την υποκριτική. Η αρχή έγινε στο θεατρικό σανίδι με το «Χειρόγραφο» σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, όπου η τραγουδίστρια ανέβηκε μόνη της στη σκηνή και ξετύλιξε την ιστορία της. Μια παράσταση που παίχτηκε για δύο σεζόν και ήταν sold out. Ακολούθησε η παράσταση «Μεταμφιέσεις», ενώ το φετινό καλοκαίρι συμμετέχει στη παράσταση «Ιφιγένεια η εν Ταύροις».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την Κλέλια ΑνδριολάτουΟ Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την Κλέλια Ανδριολάτου

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη λέγεται «Ο Δάσκαλος» και μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

Η υπόθεση της σειράς

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει...

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδη, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Φάνης ΜουρατίδηςΜαρίσσα Τριανταφυλλίδη, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Φάνης Μουρατίδης

Χριστόφορος Παπακαλιάτης- Κλέλια ΑνδριολάτουΟ Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε σκηνή από τα γυρίσματα με τη συμπρωταγωνίστρια του Κλέλια Ανδριολάτου

Από τα γυρίσματα της σειρά.

Κλέλιοα Ανδριολάτου- Χριστόφορος ΠαπακαλιάτηςΟ Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την Κλέλια Ανδριολάτου

bovary.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ