Ο skincare συνδυασμός-κλεδί για τέλεια επιδερμίδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 16:30

Ο skincare συνδυασμός-κλεδί για τέλεια επιδερμίδα

Ξεκίνα τη μέρα σου εφαρμόζοντας αυτά τα προϊόντα

Για μια υγιή, λαμπερή και νεανική επιδερμίδα χρειάζονται τα κατάλληλα συστικά και ο συνδυασμός αυτών με έναν τρόπο που μπορεί να ωφελήσει τις ανάγκες του δέρματος μας.

Τα προϊόντα περιποίησης που δρουν καλύτερα ενώ κοιμάσαι

Ένας από τους must συνδυασμούς που μπορεί να κάνει θαύματα, είναι αυτός της βιταμίνης C και του αντηλιακού. Η βιταμίνη C φημίζεται για τις αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές αλλά και λευκαντικές της ιδιότητες, ενώ μειώνει λεπτές γραμμές, ρυτίδες αλλά και τον ανομοιόμορφο τόνο, καταπολεμώντας παράλληλα τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει από τις εξωτερικές περιβαλλοντικές επιθέσεις. Εκτός αυτών, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, και επαναφέρει άμεσα την ελαστικότητα και τη χαμένη λάμψη. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ανήκει στη λίστα με τα αγαπημένα συστατικά των δερματολόγων.

Από την άλλη πλευρά, το αντηλιακό είναι το προϊόν που καμία από εμάς δεν πρέπει να παραλείπει, καθώς προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου που συνδέονται με την γήρανση και που μπορούν να επιβαρύνουν ακόμη και να βλάψουν την υγεία της επιδερμίδας.

Ο συνδυασμός αυτών των δυο μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου, αφού θα λάβεις μία πολύπλευρη προστασία.

womenonly.gr