Ο Μπεν Άφλεκ πουλάει το αρχοντικό του στην Τζόρτζια για 6,9 εκατ. ευρώ (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 13:09

Ο Μπεν Άφλεκ πουλάει το αρχοντικό του στην Τζόρτζια για 6,9 εκατ. ευρώ (εικόνες)

Η πολυτελής κατοικία του διάσημου ηθοποιού Μπεν Άφλεκ στην Σαβάνα της Τζόρτζια, η οποία είναι γνωστή και ως “Big House”, διατίθεται αυτή την στιγμή προς πώληση έναντι 6,9 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μια κατοικία σε στυλ Αμερικανικού Νότου, η οποία είναι απομίμηση μια φυτείας που βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων με θέα στον ποταμό North Newport στο Hampton Island της Τζόρτζια και θεωρείται το κόσμημα της περιοχής.

Το “Big House” έχει μέγεθος 557 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με θέα τον ποταμό. Στο εσωτερικό της περιλαμβάνει ξύλινα δάπεδα, τεράστια τζάκια και οροφές ύψους τεσσάρων μέτρων, όπως ακριβώς είχαν τα παλιά αρχοντικά στην καρδιά του γραφικού Νότου.

Εκτός από την κυρίως κατοικία, η ιδιοκτησία περιλαμβάνει και το “Summer Cottage”, ένα εξοχικό σπιτάκι που διαθέτει ένα παραδοσιακό τζάκι από τούβλα, οροφή με εμφανή τα δοκάρια και πέτρινα δάπεδα, το οποίο σύμφωνα με την μεσιτική εταιρεία Engel & Völkers που έχει αναλάβει την πώληση, είναι ιδανικό για μπάρμπεκιου και άλλες δραστηριότητες όταν ο καιρός είναι πολύ καλός.

Τέλος, στο ακίνητο υπάρχει ακόμα ένα σπίτι γνωστό και ως “Oyster House”, το οποίο έχει μέγεθος περίπου 930 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει τρεις master σουίτες, αλλά και πέντε υπνοδωμάτια με κουκέτες που έχουν διασωθεί από πλοία.

Το ακίνητο διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις για ιππασία και ιδιωτική αποβάθρα.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες της κατοικίας παρακάτω:

Photos: Engel & Völkers / Richard Leo Johnson

perpetual.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ