Charlize Theron: Οι 6 συμβουλές της για λαμπερό δέρμα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 16:00

Charlize Theron: Οι 6 συμβουλές της για λαμπερό δέρμα

Η διάσημη ηθοποιός είναι 45 ετών και η επιδερμίδα της δεν ήταν ποτέ πιο λαμπερή και απαλή. Φυσικά, η Theron περιποιείται πολύ τον εαυτό της, τρώει καλά και κάνει τακτικές θεραπείες. Ιδού, όμως, μερικά από τα μυστικά της, τα οποία μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ:

Δεν παραλείπει ποτέ το αντηλιακό

Η ηθοποιός αποκάλυψε στο Harper’s Bazaar ότι ξυπνά «πολύ νωρίς» για να βοηθήσει τα δύο της παιδιά να ετοιμαστούν για το σχολείο. «Όταν ξυπνάω, ξεπλένω απλώς το πρόσωπό μου και βάζω αντηλιακό», είπε. «Πάντα Lip balm για τα χείλη και αντηλιακό. Φοράω αντηλιακό κάθε μέρα» δήλωσε επίσης στη Vogue.

Βάζει μπόλικη ενυδατική κρέμα

«Τη νύχτα, χρησιμοποιώ serum, κρέμα ματιών και μια πραγματικά καλή ενυδατική κρέμα», δήλωσε η Theron στο Harper's Bazaar.

Δίνει προτεραιότητα στο δέρμα της τη νύχτα

Τα πρωινά είναι φορτωμένα στο σπίτι της, γι 'αυτό η ηθοποιός ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο δέρμα της κατά τη διάρκεια του ύπνο, δήλωσε στη Vogue. «Έχω μάθει πραγματικά να φροντίζω το δέρμα μου τη νύχτα, οπότε τα πρωινά βάζω απλά ένα ζεστό πανί, βουρτσίζω τα δόντια μου και βάζω αντηλιακό», είπε.

Κάνει τακτικά περιποιήσεις προσώπου

«Κάθε τρεις εβδομάδες, κάνω καθαρισμό», είπε στο Harper's Bazaar.

Τρώει καλά

Η περιποίηση του δέρματος ξεκινά από μέσα προς τα έξω, γι 'αυτό η Theron εστιάζει στη διατροφή της. Στο Harper's Bazaar είπε ότι επιλέγει «ωμά τρόφιμα φυτικής προέλευσης».

Η γήρανση δεν είναι θέμα

«Υπάρχουν μέρες που αγαπώ πραγματικά το πρόσωπό μου και δεν έχω προβλήματα με τις ρυτίδες γύρω από το στόμα ή τα μάτια μου. Έπειτα, υπάρχουν μέρες που λέω κι εγώ ένα, “Ω Θεέ μου, ίσως είναι καιρός να κάνουμε ένα face-lift" και αυτό είναι εντάξει», δήλωσε η Theron στο InStyle. «Δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να γεράσω. Όσο περισσότερο μπορέσουμε να καταλάβουμε ότι η γήρανση είναι κάτι το φυσιολογικό και μέρος της διαδικασίας, τόσο περισσότερο θα αποβάλλουμε την πίεση».




00 inkefalonia general ad 300X250