Διακόσμηση: 9 Εκπληκτικοί Χρωματικοί Συνδυασμοί που δεν Έχετε Σκεφτεί!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 13:00

Διακόσμηση: 9 Εκπληκτικοί Χρωματικοί Συνδυασμοί που δεν Έχετε Σκεφτεί!

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να μην φοβούνται το χρώμα στους περισσότερους τομείς της ζωής τους, αλλά όταν πρόκειται για το σπίτι και την διακόσμηση, αρκετοί προτιμούν να ακολουθήσουν την ασφαλή οδό.

Υπάρχουν, ωστόσο, αρκετοί συνδυασμοί που αν τολμήσετε να τους δοκιμάσετε, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα απογοητευτείτε. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς δεν είναι καθόλου κοινότυποι και δεν τους συναντούμε καθόλου συχνά. Ας μην καθυστερούμε όμως. Δείτε παρακάτω 9 χρωματικούς συνδυασμούς που μάλλον δεν σας έχουν περάσει από το μυαλό.

Γκρι και κίτρινο Μπορεί το κίτρινο να είναι κάπως δύσκολο στη διακόσμηση. Αν, όμως, το συνδυάσετε με γκρι απαλές υφές, μπορεί να γίνει ένα από τα πιο κομψά χρώματα που έχετε δει.

χρωματικοί συνδυασμοί

Μπορεί το κίτρινο να είναι κάπως δύσκολο στη διακόσμηση, αλλά όχι πάντα.

Ροζ και πορτοκαλί Ξέρουμε πως ο συνδυασμός αυτός παραπέμπει σε... παγωτό, αλλά για όσους το τολμούν μπορεί να καταλήξει σε ένα εκρηκτικό μεν, αλλά πανέμορφο αποτέλεσμα.

χρωματικοί συνδυασμοί

Το ροζ με το πορτοκαλί μπορούν να έχουν ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Ροζ και μαύρο Αν βάλετε σε έναν χώρο πολύ ροζ ή αντίστοιχα πολύ μαύρο, τότε θα φαίνεται παραφορτωμένος. Αν τα βάλετε όμως στις σωστές αναλογίες μπορείτε να έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

χρωματικοί συνδυασμοί

Βάλτε τα στις σωστές αναλογίες.

Απαλό ροζ και λαδί Ένας συνδυασμός που δεν τον σκεφτόμαστε καθόλου συχνά. Ωστόσο, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, το αποτέλεσμα – εκτός από ασυνήθιστο – είναι και πολύ όμορφο.

χρωματικοί συνδυασμοί

Είναι πανέμορφο!

Τυρκουάζ και μουσταρδί Για ένα έντονο σε χρώμα αποτέλεσμα, το τυρκουάζ με το μουσταρδί μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική επιλογή.

χρωματικοί συνδυασμοί

Μια καλή επιλογή για έντονο αποτέλεσμα.

Μπλε και μαύρο Παραδεχτείτε το, αν το ακούγατε θα πιστεύατε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν… μουντό. Όπως, όμως, μπορείτε να δείτε, το μπλε με το μαύρο μπορούν στην κυριολεξία να μεταμορφώσουν έναν χώρο και να τον κάνουν ιδιαίτερα κομψό.

χρωματικοί συνδυασμοί

Κι όμως, δεν είναι μουντό!

Λευκό και σπασμένο λευκό Σε ποιον περνάει από το μυαλό ότι το λευκό μπορεί να συνδυαστεί πολύ όμορφα με ένα… σπασμένο λευκό; Απόδειξη το δωμάτιο της φωτογραφίας.

χρωματικοί συνδυασμοί

Η απόλυτα κομψή επιλογή.

Μωβ και λαχανί Το παραδεχόμαστε, είναι για τους τολμηρούς. Ωστόσο, αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, μην διστάσετε να το δοκιμάσετε.

χρωματικοί συνδυασμοί

Δοκιμάστε το αν είστε τολμηροί!

Μωβ και χρυσό Αν νιώθετε πως θέλετε κάτι… «βασιλικό», ιδού ο πιο βασιλικός συνδυασμός: το μωβ με το χρυσό θα δημιουργήσουν μια αίσθηση πολυτέλειας που δεν θα συναντήσετε σε κανέναν άλλον χρωματικό συνδυσμό.

χρωματικοί συνδυασμοί

Για ένα "βασιλικό" αποτέλεσμα.

spirossoulis