Οι ανασφάλειες των σταρ του Χόλιγουντ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012 08:20

Οι ανασφάλειες των σταρ του Χόλιγουντ

Τι μισούν στο σώμα τους Παρά τις εξαντλητικές δίαιτες και τις ατελείωτες ώρες γυμναστικής υπό τις οδηγίες των personal trainers, οι περισσότερες σταρ του Χόλιγουντ έχουν τουλάχιστον ένα μέρος του σώματός τους για το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα περήφανες.

Μάλιστα το μοντέλο Nicola McLean είπε ότι «δεν αγαπάει τίποτα πάνω της εκτός από τα ψεύτικα "μέρη"». Όμως όπως φαίνεται δεν είναι η μόνη που έχει… ανασφάλειες.

Ας δούμε μερικές σέξι σταρ που παραδέχονται χωρίς φόβο και πάθος τι δεν αγαπούν πάνω τους.



Kate Moss: «Μισώ το στήθος μου»


Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει αρκετές γυμνές φωτογραφίσεις της Kate Moss σε περιοδικά lifestyle. Όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Το μοντέλο παραδέχεται ότι σε νεότερη ηλικία ντρεπόταν να ποζάρει γυμνή γιατί μισεί το στήθος της αλλά τώρα το έχει ξεπεράσει.


Nicole Kidman: «Είχα πάντα μικρή κοιλιά»


Η Nicole Kidman είναι ομολογουμένως μία πολύ όμορφη γυναίκα και πολύ πετυχημένη ηθοποιός όμως φαίνεται ότι δεν της αρέσει και πολύ η δημόσια εικόνα της. «Έχω κοκαλιάρικα πόδια και χέρια και πολύ μικρή κοιλιά».


Angelina Jolie:
«Τα χείλη μου είναι τεράστια»


Τι κι αν οι περισσότερες γυναίκες θα σκότωναν για να έχουν τα υπέροχα χείλη της Angelina Jolie εκείνη δεν εκτιμά το προσόν της αυτό.  «Ξέρω ότι κάθε γυναίκα θα σκότωνε για τα χείλη μου αλλά ασιθάνομαι ότι πιάνουν όλο το πρόσωπό μου» έχει πει χαρακτηριστικά.


Victoria Beckham: «Μισώ τα πόδια μου»


Η σύζυγος του David Beckham δεν αγαπάει καθόλου τα πόδια της και θεωρεί ότι είναι το πιο απαίσιο πράγμα πάνω της το οποίο θα ήθελε να αλλάξει.


Caroline Flack: «Το στήθος μου δεν σταματάει να μεγαλώνει»


Η Caroline Flack δεν αντέχει να βλέπει το στήθος της να μεγαλώνει συνέχεια κάτι που της δημιουργεί πρόβλημα και στο ντύσιμό της. «Θα προτιμούσα ένα μικρότερο στήθος».


Vanessa Hudgens: «Δεν μου αρέσουν τα πόδια μου»


Η Vanessa Hudgens γυμναζόταν από μικρό παιδί αλλά όπως φαίνεται αυτό είναι κάτι που τώρα την ενοχλεί. Γιατί; Τα πόδια της είναι τόσο γυμνασμένα που θεωρεί ότι δεν είναι κολακευτικά.


Paris Hilton: «Τα πόδια μου είναι άσχημα»

 
Ο καθένας με τα προβλήματά του. Και το πρόβλημα της Paris Hilton είναι ότι όταν δοκιμάζει τα πανάκριβα παπούτσια της δεν δείχνουν ωραία στα πόδια της κάτι που φαίνεται ότι την «καίει».


Kim Kardashian: «Δεν μου αρέσουν οι γλουτοί μου»


Οι καμπύλες της την έκαναν διάσημη όμως η Kim Kardashian θα ήθελε να είναι πιο αδύνατη. Για αυτό και γυμνάζεται σκληρά.


Jessica Alba: Έχω κυτταρίτιδα


Η κυτταρίτιδα είναι ο «βραχνάς» της Jessica Alba. Η ηθοποιός παρότι διαθέτει ένα πολύ ωραίο σώμα που πολλές ζηλεύουν, δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει κυτταρίτιδα.

newsbeast




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ