Η Νανά Καραγιάννη και η μάχη της κατά της ανορεξίας - Τι είπε για την κατάσταση της υγείας της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012 00:56

Η Νανά Καραγιάννη και η μάχη της κατά της ανορεξίας - Τι είπε για την κατάσταση της υγείας της

"Είμαι πολύ καλά και εμφανισιακά και ψυχολογικά. Προσεχώς καλύτερα πιστεύω", είπε η Νανά Καραγιάννη αναφερόμενη στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου έδειχνε ιδιαίτερα αδύνατη.


Απάντηση στις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας έδωσε η Νανά Καραγιάννη στην εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη". Η Νανά στις φωτογραφίες που ανέβασε πριν από ένα διάστημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εμφανίζεται πιο αδύνατη από ποτέ.

"Οι νέες αλλαγές στη ζωή μου είναι αρκετές. Η μεγαλύτερη, ότι αποφάσισα να ασχολούμαι λίγο περισσότερο με τον εαυτό μου, ουσιαστικά, όχι μόνο νύχια και μαλλιά που λέμε, αλλά να είμαι πιο ήρεμη και λιγότερο αγχωτική και να μοιράζω πιο σωστά το χρόνο και την ενέργειά μου", εξήγησε η ραδιοφωνική παραγωγός στην Ελεονώρα.

"Τελικά όλοι θέλουμε το χρόνο μας και την κατάλληλη στιγμή. Ουσιαστικά ώρα νιώθω πραγματικά έτοιμη. Ίσως επειδή έχω ταλαιπωρηθεί χρόνια πολλά, ίσως γιατί είμαι και μεγαλοκοπέλα. Ενδεχομένως γιατί έχω περισσότερα κίνητρα ή τώρα αντιλήφθηκα πραγματικά τις διαστάσεις και τις ολέθριες συνέπειες της όλης μου περιπέτειας. Τώρα είμαι έτοιμη και πιστεύω ότι θα την κερδίσω αυτή τη μάχη", συμπλήρωσε.

Στην προσπάθειά της έχει συμπαραστάτη τον σύζυγό της όπως και πολλά πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

Η ίδια κατέληξε υποσχόμενη πως το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερα.

 

 

 

 

 


Πηγή: cosmo.gr