Κάθε πότε κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 22:00

Κάθε πότε κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Η έρευνα που θα σε ενθουσιάσει

 Έστω ότι έχεις σχέση και θεωρείς ότι είσαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Τι είναι όπως αυτό που απασχολεί, κυρίως εμάς τις γυναίκες, όταν πια έχουν περάσει οι πρώτοι μήνες του ασίγαστου πάθους-τουτέστιν που το κάνεις όλη μέρα-και έχει πια επέλθει η ρουτίνα και η καθημερινότητα; Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στο γάμο, αλλά εννοείται στη συχνότητα με την οποία κάνεις σεξ προκειμένου όντως η σχέση σου να είναι υγιής. 

Όπως αναφέρει το queen, δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να βαριέσαι και να σε ζώνουν τα φίδια όταν για ακόμη ένα βράδυ του ρίχνεις χυλόπιτα, ή αντίστοιχα εκείνος που προτιμά να βγει για μπύρα με τους φίλους του παρά να κάτσει σπίτι να κάνετε ζουζουνιές. Κι όμως φίλη μου, μία νέα έρευνα έρχεται για να σε καθησυχάσει, καθώς σύμφωνα με ειδικούς, ένα ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι, χρειάζεται μία μόνο φορά την εβδομάδα... σεξουαλικής δραστηριότητας προκειμένου να κρατήσει τη σχέση ζωντανή και σε ένα καλό επίπεδο. 

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας, τα ζευγάρια που έκαναν σεξ μία φορά την εβδομάδα, ήταν πιο ευχαριστημένα από τους συντρόφους τους, και πιο ευτυχισμένα στη σχέση τους. Όπως βέβαια ξεκαθάρισαν οι ειδικοί, οι περισσότερες από μία φορές, δεν μεταβάλλουν καθόλου τη σχέση ούτε όμως και την ψυχολογία των ζευγαριών προς το... ακόμα καλύτερο. 

Οπότε σε περίπτωση που προβληματιζόσουν, μάλλον σε καθησυχάσαμε.