Η διαφορετική εμφάνιση της κομψής βασίλισσας Λετίσια που εντυπωσίασε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 16:40

Η διαφορετική εμφάνιση της κομψής βασίλισσας Λετίσια που εντυπωσίασε

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας έκανε μια διαφορετική εμφάνιση σε εκδήλωση Τύπου στη Μαδρίτη. Και όπως πάντα εντυπωσίασε τα πλήθη.


Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται μια από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες στον κόσμο, κάτι που αποδεικνύει σε κάθε δημόσια εμφάνιση. Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας ήταν και πάλι άψογη, παρακολουθώντας την 30ή επέτειο της εφημερίδας Expansion στο Palace Hotel στη Μαδρίτη.

Η 44χρονη βασίλισσα φαινόταν απίστευτα κομψή μέσα σε ένα απλό και κομψό μαύρο φόρεμα με δαντέλα, με εντυπωσιακά μανίκια. Ομως, αυτό που εντυπωσίασε δεν ήταν τόσο το ντύσιμό της, το οποίο ήταν όπως πάντα άψογο, αλλά το περίτεχνο χτένισμά της.

Splash
Splash

Η Λετίσια συνδύασε το κομψό μαύρο φόρεμά της, με τα μαλλιά της πλεγμένα στο κεφάλι της με τρόπο που εντυπωσίασε.

Αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αλλαγές στα μαλλιά της, αυτή τη φορά έκανε την έκπληξη μαζεύοντάς τα σε χαμηλό κότσο ενώ στο πλάι είχε πλεκτές κοτσίδες.

Splash
Splash

Ολοκλήρωσε λαμπερό βλέμμα της με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια, και γυαλιστερό κόκκινο κραγιόν.

Splash
Splash
Splash
Splash

Ο βασιλιάς Φελίπε, ο οποίος είναι και αυτός στη λίστα των πιο γοητευτικών ηγετών στον κόσμο, ήταν απίστευτα κομψός όπως πάντα.

Splash
Splash

Η 44χρονη Λετίσια, παντρεύτηκε τον 49χρονο Φελίπε το 2004 και έχουν μαζί δύο κόρες, την πριγκίπισσα Λεονόρ, 11 ετών και την πριγκίπισσα Σοφία, 9 ετών.

 



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250