Πέθανε ο 11χρονος γιος του Usher - Συντετριμμένος ο ράπερ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012 09:56

Πέθανε ο 11χρονος γιος του Usher - Συντετριμμένος ο ράπερ

Μαύρη Κυριακή ξημερώνει για τον διάσημο ανα τον κόσμο ράπερ Usher. Έφυγε από τη ζωή ο 11χρονος γιος του Kyle Glover. Ο μικρός άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Ατλάντα...

Το 11χρονο αγόρι, που ήταν γιος της πρώην συζύγου του Usher, Ταμίκα Φόστερ, Πριν από 10 μέρες χτυπήθηκε από τζετ σκι στη διάρκεια των διακοπών του και είχε κριθεί εγκεφαλικά νεκρό. Τα τραύματα είχαν προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στον μικρό. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο άντρας ο οποίος οδηγούσε το τζετ σκι που τραυμάτισε τον μικρό, ήταν φίλος της οικογένειας. Οι γιατροί τον διατηρούσαν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη, όμως είχαν ενημερώσει τη μητέρα του, ότι δεν υπήρχαν ελπίδες να επανέλθει.

Ο Usher ήταν παντρεμένος με την Φόστερ για τέσσερα χρόνια και είχε τον Kyle  σαν δικό του παιδί.  Μάλιστα ο Kyle τον φώναζε μπαμπά. Από τη στιγμή που συνέβη το ατύχημα, ο Usher ήταν συνέχεια στο πλευρό της πρώην συζύγου του και χωρις δευτερη σκέψη ξενυχτούσε μαζί της στο πλευρό του μικρού. Επίσης ο ράπερ έχει μαζί της και δύο βιολογικά παιδιά!

Σήμερα η Φόστερ πήρε τη σκληρή απόφαση να αποσυνδεθούν τα μηχανήματα που κρατούσαν ζωντανό τον γιο της. Όπως έλεγε δεν ήθελε να βασανίζει ένα πλάσμα που δεν θα είχε ζωή!

Για τους λίγους που δεν γνωρίζουν τον διάσημο ράπερ Usher να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη!

Πηγή: zappit.gr