Mόνο για κορίτσια! Οι άντρες με τους πιο σέξι κοιλιακούς!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012 00:27

Mόνο για κορίτσια! Οι άντρες με τους πιο σέξι κοιλιακούς!

Καλοκαίρι και τα ρούχα έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν, οπώς είναι αναμενόμενο ο φωτογραφικός φάκος κάνει zoom στο πιο δυνατό σημείο του άνδρα, 6-pack. Το περιοδικό ΕΓΩ μάζεψε τους πιο διάσημους κοιλιακούς μόνο για εσένα.



/

O Σάκης Ρουβάς ξεσηκώνει πάντα τα γυναικεία πλήθη. Το πιο δυνατό του σημείο... είναι οι γυμνασμένοι κοιλιακοί του, που  αποκαλύπτουν την ενασχόληση του με την ενόργανη και το άλμα επί κοντό. Ο Σάκης είναι επάξια στην κορυφή τςη λίστα των πιο σέξι 6-pack.

/

Tα εξώφυλλα στα περιοδικά επιτρέπουν στις φανατικές του θαυμάστριες David Beckham να βλέπουν και εκτός γηπέδου. Οι καλοχτισμένοι κοιλιακοί του, διαγράφονται ακόμα και κάτω από το κοστούμι.

/

Ο Άκης Πετρετζίκης αν και περναέι τον χρόνο του στην κουζίνα, φαίνεται πως έχει καλές σχέσεις και με το γυμναστήριο του. Έκτος από καλός μάγειρας είναι και πολύ γυμνασμένος-με έμφαση στους κοιλιακούς του.



/

Ο Cisse, λόγω επαγγέλματος, διαθέτει άριστη φυσική κατάσταση. Κάτω από τα πολλά τατουάζ του, ξεχωρίζουν εξίσου καλά και οι καλο-γυμνασμένοι κοιλιακοί του.

/

Ο Δημήτρης Βλάχος έχει ξεχωρίσει για τα ταλέντα του, παρουσιαστής, μοντέλο, ηθοποιός. Αυτό όμως που σε κάνει να τον κοιτάξεις και από μια άλλη πλευρά είναι οι κοιλιακοί του που διαγράφονται μέσα από τα T-shirts

Στην λίστα με τους πιο καλογυμναμένους κοιλιακούς είναι, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Matthew Mcconaughey, ο Αντώνης Κανάκης, ο Jason Statham, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο  Αλέξης Γεωργούλής.

Πηγή: Tlife.gr