Άγνωστα μυστικά των σταρ για ενυδάτωση και λάμψη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 11:46

Άγνωστα μυστικά των σταρ για ενυδάτωση και λάμψη

Πλησιάζει η εποχή που οι γυναίκες θα αρχίσουν να βγάζουν ολοένα και περισσότερα σημεία του σώματος τους σε κοινή θέα!

Φουστίτσες, σορτσάκια και φορεματάκια μπαίνουν ξανά στην ντουλάπα μας και μας προβληματίζουν, καθώς τα ανοιξιάτικα συνολάκια θέλουν καλά ενυδατωμένα… ποδαράκια και χεράκια!

Σαν και αυτά που έχουν οι σταρ του Χόλυγουντ! Βλέπετε οι ωραίες κυρίες –δεν γεννήθηκαν αψεγάδιαστες- αντιθέτως, καταβάλλουν πολλές προσπάθειες και θυσίες για να είναι όμορφες, λαμπερές, φρέσκιες και δροσερές!

Πως όμως οι διάσημες φροντίζουν το σώμα και το πρόσωπο τους;

Εκτός από υγιεινή διατροφή και εντατική γυμναστική, οι celebrities κάνουν τα μπάνια τους να «μοιάζουν» με …. μίνι φαρμακεία, χρησιμοποιώντας εντατικά κρέμες, ορούς, scrubs, λαδάκια, βιταμίνες και σαπουνάκια! 

Μυστικά ομορφιάς των stars

1)Έμμυ Ρόσουμ (Emmy Rossum)

face13.jpgface3.jpg

Η γνωστή ηθοποιός–τραγουδίστρια χρησιμοποιεί προϊόντα που έχουν βάση το κρασί και έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ώστε η επιδερμίδα της να είναι μονίμως ενυδατωμένη.

2)Μπρουκ Σιλντς  (Brooke Shields)

face12.jpgBROKK.jpg

Η Μπρουκ Σιλντς προσέχει πολύ το δέρμα της και το προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Η ίδια χρησιμοποιεί αφρώδη scrubs, που ενισχύουν την ανανέωση των κυττάρων, αναπληρώνουν τα μεταλλικά άλατα και τα απαραίτητα έλαια της επιδερμίδας.

3)Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ  (Jennifer Love Hewitt)

face11.jpg

Η γνωστή ηθοποιός αλείφει οδοντόκρεμα στο πρόσωπό της για να μειώσει τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες.

4)Μαντόνα (Madonna)

face10.jpgface4.jpg

Η βασίλισσα της ποπ χρησιμοποιεί αποκλειστικά καλλυντικά με συστατικά της φύσης. Αγαπημένο της είναι ένα τζελ πλούσιο σε βιταμίνη C.

5)Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston)

face5.jpgface8.jpg

Η ελληνικής καταγωγής σταρ κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί βάζει βαζελίνη κάτω από τα μάτια της για να μειώσει τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους. Αγαπημένο προϊόν της γνωστής ηθοποιού για την ενυδάτωση του σώματός της είναι οι κάψουλες που περιέχουν βιταμίνη Ε.

6)Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock)

face2.jpgface9.jpg

Η αγαπημένη ηθοποιός  χρησιμοποιεί κρέμα … αιμορροΐδων κάτω από τα μάτια της για να μειώσει το πρήξιμο.

7)Μπιγιονσέ (Beyonce)

face7.jpgface6.jpg

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει κόλλημα με την ενυδάτωση του σώματος της! Προσέχει ιδιαίτερα τα πόδια της, και αγαπημένο της προϊόν είναι το λαδάκι! Όπου βρεθεί και όπου σταθεί αλείφεται με αυτό!

8) Κέιτ Μπλάνσετ (Cate Blanchett)

face14.jpgface15.jpg

Οι μάσκες με φύκια είναι οι αγαπημένες της ηθοποιού Κέιτ Μπλάνσετ. Τα φύκια περιέχουν όλα τα μέταλλα που χρειάζεται το δέρμα, αλλά και μεγάλες ποσότητες ασβεστίου, σιδήρου και ιωδίου. Επίσης διαθέτουν πολύτιμες βιταμίνες B12, C, A και Ε ενώ κάποιες ποικιλίες είναι πλούσιες και σε πρωτεΐνες. Με λίγα λόγια έχουν όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα για να είναι απαλή και λαμπερή!

9+10) Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez ) και  Κάμερον Ντίαζ (Cameron Michelle Diaz)

face16.jpgface20.jpg

Και οι δύο κυρίες έχουν μεγάλη αδυναμία στα προϊόντα με άργιλο. Οι μάσκες από άργιλο είναι ιδανικές για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, αφού καθαρίζουν βαθιά τους πόρους, καταπολεμούν τη λιπαρότητα, ενυδατώνουν και συσφίγγουν το δέρμα.

face18.jpgimagesPTDQU7M1.jpg




00 inkefalonia general ad 300X250