Γ. Παπαδάκης: Η κόντρα του με γνωστό δημοσιογράφο για το ξυλοδαρμό της Κανέλλη!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Ιουνίου 2012 07:26

Γ. Παπαδάκης: Η κόντρα του με γνωστό δημοσιογράφο για το ξυλοδαρμό της Κανέλλη!

Το βίαιο επεισόδιο στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη και τα όσα ακολούθησαν, έγιναν η αιτία να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα, ύστερα από το σημερινό δημοσίευμα του δεύτερου στην εφημερίδα "Καθημερινή".

 

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Ζούλας έγραψε:

" Κύριε Γιώργο, έχω πολύ καλά νέα. Δέχθηκε όχι μόνο η Δούρου, αλλά και η Κανέλλη να είναι αύριο μαζί με τον Κασιδιάρη. Σκέφτομαι να τους βάλουμε και δίπλα δίπλα για να τους έχουμε σε κοινό πλάνο"...

Έχοντας αρκετά μεγάλη πείρα από τη διοργάνωση τηλεοπτικών εκπομπών, είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι αυτό ήταν το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος που έγινε προχθές το απόγευμα στον Γιώργο Παπαδάκη από τον παραγωγό της εκπομπής του. Όπως επίσης είμαι βέβαιος και για την αντίδρασή του: "Μπράβο παιδί μου", θα του είπε και θα χαμογέλασε κάτω από το μουστάκι του, καθώς η εκρηκτική σύνθεση που είχε για μια ακόμη φορά θα του χάριζε άλλη μια πρωτιά στα νούμερα της AGB".

Κλείνοντας το κείμενο του, ο Κ. Ζούλας, γράφει: " Προφανώς, δεν ισχυρίζομαι ότι η πρόθεση του κ. Παπαδάκη ήταν να μετατρέψει τη χθεσινή εκπομπή του σε ρίνγκ για να αναμεταδοθεί στα πέρατα του κόσμου. Αλλά αν είναι ειλικρινής ο μακροβιότερος τηλεοπτικός δημοσιογράφος της χώρας, οφείλει σήμερα κιόλας να παραδεχθεί δημοσίως το αυτονόητο: ότι καλώντας χθες στο ίδιο πάνελ την κ. Κανέλλη, την κ. Δούρου και τον Ηλία Κασιδιάρη, το τελευταίο που τον ενδιέφερε ήταν να γίνει ένας νηφάλιος διάλογος για να διαφωτισθούν οι τηλεθεατές μια εβδομάδα πριν από τις κρισιμότερες εκλογές της μεταπολίτευσης".

Το κείμενο αυτό, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος, νωρίς το πρωί έδωσε την δική του απάντηση στον δημοσιογράφο. Τόνισε: " Θα κάνω για πρώτη φορά κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου: Μήνυση και αγωγή. Το αποφασίσαμε όλη η εκπομπή να σας κάνει μήνυση και αγωγή, γιατί καταφερόσαστε εναντίον συναδέλφων και λέτε ότι ο σχεδιασμός της εκπομπής από τους συναδέλφους μου έγινε για την τηλεθέαση...".