Η εντυπωσιακή πρασινομάτα κόρη του Πανταζή πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή σειρά του Mega [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 13:20

Η εντυπωσιακή πρασινομάτα κόρη του Πανταζή πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή σειρά του Mega [εικόνες]

Είναι πανέμορφη, εντυπωσιακή, με υπέροχο χαμόγελο και καταπράσινα καθηλωτικά μάτια.

Πολλοί γνώριζαν ότι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή σπουδάζει υποκριτική, ότι είναι ηθοποιός, αλλά λίγοι κατάλαβαν ότι είναι αυτό το εντυπωσιακό μελαχρινό κορίτσι που πρωταγωνιστεί σε φετινή, πετυχημένη σειρά του Mega. Η Κωνσταντίνα Μεταξά παίζει στη σειρά «Μοντέρνα Οικογένεια», υποδυόμενη τον ρόλο της μεγάλης, ατίθασης κόρης του Κώστα Κόκλα και της Ζέτας Δούκα και πραγματικά εντυπωσιάζει. Γεννήθηκε το 1991, τότε που ο μπαμπάς της ήταν ο Νο 1 star της εποχής, τραγουδώντας ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ του, την «Ταραχή». Οταν μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στο Μαϊάμι, όπου σπούδασε υποκριτική. Εκεί της κόλλησαν και το παρατσούκλι «Κόνι», το οποίο της έχει μείνει έως σήμερα. Πριν μας συστηθεί μέσω της σειράς του Mega, είχε παίξει και στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα».

Οσο για το επώνυμό της; Η ίδια έχει πει: «Δεν θέλω να με συγκρίνουν με τίποτα και σε τίποτα με τον πατέρα μου. Γι’ αυτό και το άλλαξα. Από Πανταζή το έκανα Μεταξά (σ.σ.: είναι το επώνυμο της μητέρας της)».

Η 23χρονη Κωνσταντίνα σήμερα πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Mega έχοντας τον ρόλο της Δανάης. «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω καμία σχέση με τον χαρακτήρα της Δανάης» είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «You», όπου ανέφερε και ότι πηγαίνει στα γυρίσματα με το λεωφορείο. «Ναι, δεν έχω δίπλωμα, με κοροϊδεύουν όλοι, και μάλιστα κάνω δύο ώρες για να φτάσω στα γυρίσματα. Καθημερινά παίρνω λεωφορείο και τρένο!», δηλώνει.


iefimerida.gr



00 inkefalonia general ad 300X250