Μύκονος: Η αλλαγμένη Τζούλια Αλεξανδράτου και ο σύζυγός της έγιναν θέμα συζήτησης στην παραλία - Δείτε τα βίντεο!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014 09:44

Μύκονος: Η αλλαγμένη Τζούλια Αλεξανδράτου και ο σύζυγός της έγιναν θέμα συζήτησης στην παραλία - Δείτε τα βίντεο!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε στο αγαπημένο της νησί, αυτή τη φορά με το σύζυγό της και έγιναν το κεντρικό θέμα συζήτησης στην παραλία... Για ακόμη ένα καλοκαίρι η εκρηκτική ξανθιά που άφησε εποχή, αρχικά στις πασαρέλες κι έπειτα στις ταινίες πορνό του Δημήτρη Σειρηνάκη, βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί το αγαπημένο της νησί μαζί με τον εδώ και έναν χρόνο σύζυγό της, Κρίστιαν Καρπόζηλο.

https://www.youtube.com/watch?v=6EjLuZw-EMw

Η κάμερα τους εντόπισε να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στην παραλία του Ορνού. Η Τζούλια εμφανίστηκε με καρέ ξανθό μαλλί, φρέσκια και δροσερή κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Οι φωτογραφίες αλλά και οι selfie διαδέχονταν η μία την άλλη.

Η εικόνα της δεν είχε καμία σχέση με εκείνη που παρουσιαζόταν σε φωτογραφίες που διοχετεύτηκαν πρόσφατα στα social media, όπου στο σώμα της διαγράφονταν τα κόκκαλά της, ενώ τα πόδια της θύμιζαν... καλαμάκια. Φαίνεται πως ούτε κιλά, έχασε ούτε το σεξαπίλ της!

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο σύζυγός της, έκαναν το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο. Τότε η κάμερα τους είχε εντοπίσει στα γραφικά σοκάκια της χώρας. Πιασμένοι χέρι χέρι, οι δυο τους έδειχναν πολύ χαρούμενοι, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το ότι απέφυγαν να βρεθούν σε οποιοδήποτε κοσμικό event και να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας...

Πηγή: newsit.gr

https://www.youtube.com/watch?v=fdLCNBGyklM