Εξωφρενικά διάσημη, επειδή φωτογραφίζει τα οπίσθιά της

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 12:37

Εξωφρενικά διάσημη, επειδή φωτογραφίζει τα οπίσθιά της

Eταιρείες και συμβόλαια στα πόδια μιας 20χρονης που με τα belfies της επιβεβαιώνει τις πιο ακραίες γουρχολικές προφητείες 1,5 εκατομμύριo followers στο instagram και μισό ακόμη στο Facebook, έχουν κάνει αυτή τη στιγμή μια 20χρονη να κάθεται κυριολεκτικά επάνω σε χρυσωρυχείο.

Magnify Image

Η Jen Selter διεκδίκησε και κέρδισε επάξια τον τίτλο των πιο δημοφιλών οπισθίων του ίντερνετ, αφήνοντας πίσω πορνοστάρ και στάρλετ που ξεγυμνώθηκαν για μερικά like. To μόνο που κάνει η Νεοϋορκέζα είναι να φοράει κολάν και να λυγίζει τη μέση της όσο χρειάζεται για να αναδείξει αυτό που πιθανόν να είναι το μοναδικό της προσόν.

Magnify Image
Magnify Image

Ανάμεσα στους followers θα βρεις τη Rihanna, τον ποδοσφαιριστή Terrell Owens και τον σταρ του ΝBA, Amar'e Stoudemire και μερικά ακόμη celebrities. 

Magnify Image
Magnify Image

Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2012 με τις πρώτες φωτογραφίες που άρχισε να ποστάρει και που ήταν κυρίως από το γυμναστήριο με το οποίο είχε τότε παθιαστεί. Πριν, ήταν υπερβολικά αδύνατη. Το σώμα της (από τον κορμό και κάτω) είναι αποτέλεσμα γυμναστικής και διατροφής. Μέσα σε λίγο καιρό και χωρίς η ίδια να μπορεί να το εξηγήσει, μερικές φωτογραφίες της έγιναν viral.

Magnify Image
Magnify Image

[*belfies -butt selfies]

Mέρα με τη μέρα, έβλεπε εκατοντάδες και μετά χιλιάδες, να προστίθενται στους ακόλουθούς της. Τα like σε κάθε φωτογραφία, φτάνουν τις 100,000. Τώρα πια τη σταματάνε στο δρόμο και φωτογραφίζονται μαζί της, μοιράζει συνεχώς αυτόγραφα ενώ αναγκάστηκε να σταματήσει το γυμναστήριο γιατί αισθάνθηκε αμήχανα από τις αντιδράσεις των θαυμαστών.

Magnify Image
Magnify Image

Πλέον βγάζει χρήματα από αυτό. Μάλλον αρκετά. Η ίδια δεν αποκαλύπτει πόσα αλλά πολλές από τις δημοσιεύσεις της περιέχουν τοποθέτηση προϊόντων. Ρούχα, συμπληρώματα διατροφής, αξεσουάρ και καταστήματα της στέλνουν δώρα και την πληρώνουν για να πάρουν το απαραίτητο mention δίπλα από τα διάσημα οπίσθια και μπροστά στα μάτια μιας εύκολα προσβάσιμης, γιγαντιαίας διαφημιστικής βάσης. Αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία εμφιαλωμένων νερών και ακόμη ένα κολοσσό συμπληρωμάτων διατροφής. Παράλληλα ετοιμάζει δική της σειρά με κολάν και αθλητικά ρούχα ενώ σκέφτεται να ανοίξει και γυμναστήριο.

Magnify Image
Magnify Image

"Ξέρω πως πολλοί θα σκεφτούν ότι είμαι νάρκισσος αλλά δεν με νοιάζει γιατί για αρκετούς γίνομαι κίνητρο για να σηκωθούν από τον καναπέ. Άλλωστε ποτέ δεν θα ανεβάσω πρόστυχες φωτογραφίες."

Jen Selter (Νew York Post \ 2 Iανουαρίου 2014)

Magnify Image
Magnify Image
Magnify Image

" Είμαι υπερήφανη για την κόρη μου. Είναι έμπνευση για τόσο κόσμο...Απλά δεν θα ήθελα να καταλήξει στο Playboy."

Jill Weinstein (Νew York Post \ 2 Iανουαρίου 2014)

 

 

Magnify Image
 
lifo



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250