Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο του ηθοποιού Paul Walker

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 09:32

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο του ηθοποιού Paul Walker

Συγκλονισμένη παραμένει η διεθνής showbiz μετά το θάνατο του Paul Walker το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε τροχαίο ατύχημα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή είδε το φως της δημοσιότητας και αναφέρει πως τα τραύματα και τα εγκαύματα, μετά την σφοδρή σύγκρουση και τη φωτιά στην Porsche, επέφεραν τον θάνατο του ηθοποιού.

Όπως διαβάζουμε στο TMZ το πόρισμα του ιατροδικαστή έγινε γνωστό, αλλά οι έρευνες της Αστυνομίας για τα αίτια του τροχαίου συνεχίζουν κανονικά. Μάλιστα, μέσα από την ανάλυση του video είναι εμφανής μια σκιά να κινείται έντονα στο μέρος του συνοδηγού, γεγονός που αφήνει ενδείξεις πως ο Paul Walker είχε της αισθήσεις του μετά τη σύγκρουση και προσπαθούσε να βγει από το αμάξι.
 
Όσον αφορά στο πόρισμα, ο ιατροδικαστής βασίστηκε σε οδοντικές αναλύσεις για την αναγνώριση, καθώς οι σοροί του Paul Walker και του 38χρονου φίλου του, Roger Rodas, είχαν καεί σε σημείο που δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστούν. Παράλληλα, έγιναν και τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται τις προσεχείς εβδομάδες.
 
Αποδίδοντας και τους δύο θανάτους σε ατύχημα, η γνωμάτευση επισημαίνει πως ο ηθοποιός πέθανε λόγω των τραυμάτων και της φωτιάς, ενώ ο φίλος του από τους πολλαπλούς τραυματισμούς που υπέστη.
 
Μετά την ιατροδικαστική γνωμάτευση, ανοίγει ο δρόμος για την κηδεία τους.



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ