Πού θα περάσουν οι celebrities το Πάσχα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Απριλίου 2012 09:27

Παραδοσιακά και με την οικογένειά τους επιλέγουν οι περισσότεροι να περάσουν ανήμερα το Πάσχα! Αν τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις το επιτρέπουν, σουβλίζουν αρνάκι στο χωριό τους ή σε κάποιο αγαπημένο προορισμό.

Αυτό έκαναν και οι αγαπημένοι σου celebrities! To TLIFE έψαξε, ρώτησε και έμαθε πού θα περάσουν ανήμερα το Πάσχα και με ποιους θα σουβλίσουν αρνάκι. Μπορεί κάποιος από αυτούς να είναι πολύ κοντά σου...

Θεσσαλονίκη όμορφη, γλυκιά...

Η συμπρωτεύουσα αποτελεί δημοφιλή προορισμό για διακοπές! Συνδυάζει της ανέσεις της πόλης με την ηρεμία της επαρχίας... Όσοι επιλέγουν να την επισκεφτούν, την λατρεύουν! Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι από αυτούς που θα περάσει την Κυριακή στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Έχει αναχωρήσει από την Μεγάλη Πέμπτη για να περάσει τις άγιες αυτές μέρες με τους δικούς της ανθρώπους αλλά και για να κάνει τις απαραίτητε πρόβες για την πρεμιέρα με την Μαρινέλα στο Fix.

Το ίδιο έκανε και η Σίσσυ Χρηστίδου! Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια κάνει γιορτές με τον σύντροφό της Θοδωρή και τον γιο τους Φίλιππο αλλά και τους άλλους συγγενείς της. Άλλωστε ο τραγουδιστής των Onirama εμφανίζεται στο Politia Live οπότε έτσι κι αλλιώς τα Σαββατοκύριακα η οικογένεια Μαραντίνη ανεβαίνει στην συμπρωτεύουσα.

Επαγγελματικές υποχρεώσεις οδήγησαν και την Δέσποινα Βανδή στο ίδιο μέρος. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε το Μεγάλο Σάββατο στη Χαλκηδόνα και έχει προγραμματισμένη εμφάνιση και ανήμερα το Πάσχα!

Θεσσαλονίκη για δουλειές είναι και η Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά και ο Στάθης Ψάλτης με την σύζυγό του Χριστίνα.

Πάσχα στα χωριά τους!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει παραδοσιακές γιορτές μαζί με τον σύζυγό της. Ο Θέμος Σοφός κατάγεται από την Αρχαία Ολυμπία όπου και περνάει το ζευγάρι την ημέρα του Πάσχα.

Τον σύντροφό της ακολούθησε και η Ελένη Μενεγάκη η οποία κάνει φέτος γιορτές χωρίς τα παιδιά της. Ο Ματέο Παντζόπουλος ετοιμάζει ανακαίνιση στο ξενοδοχειακό του συγκρότημα στην Άχλα της Άνδρου και η αγαπημένη του φυσικά θα είναι στο πλευρό του.

Η Ελένη και ο Ματέο περνούν μαζί το δεύτερο Πάσχα τους απολαμβάνοντας την ηρεμία της εξοχής και τις βόλτες στο ποτάμι. Τα παιδιά της παρουσιάστριας είναι με τον μπαμπά Γιάννη Λάτσιο και παρόλο που η ίδια τα έχει συνεχώς στο μυαλό της, έχει την ευκαιρία να περάσει λίγες ρομαντικές στιγμές μόνη με τον σύντροφό της.

Στο χωρίο της βρίσκεται σήμερα και η Γωγώ Μαστροκώστα! Ο Τραϊνός Δέλλας σταμάτησε για λίγο τις προπονήσεις και ακολούθησε την σύζυγό του και την κόρη τους Βικτώρια στο Μεσολόγγι. Σίγουρα, θα περάσουν παραδοσιακό Πάσχα!

Το ίδιο και ο Πέτρος Ίμβριος που πήρε τις γυναίκες της ζωής του και έφυγε για Σαμοθράκη από την Μεγάλη Δευτέρα. Ο τραγουδιστής λατρεύει την ιδιαίτερη πατρίδα του και φρόντισε να βρίσκεται εκεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Παραδοσιακό είναι το Πάσχα και για την οικογένεια Λιάγκα η οποίοιπερνούν τις μέρες αυτές στις Σέρρες. Το χωριό της Φαίης Σκορδά, τα Άνω Πορόια είναι αγαπημένος προορισμός για την οικογένεια. Ο μικρός Γιάννης τρελαίνεται να είναι μαζί με την γιαγιά Εύα και τον παππού Δημήτρη.

images.watchit.gr3

Στο χωριό του στο Αίγιο είναι και ο Σπύρος Χαριτάτος καθώς και ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης. Ο Γιάννης Πάριος είναι στην αγαπημένη του Πάρο όπου φέτος περνάει το Πάσχα και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Σούβλισμα στο... εξοχικό!

Μπορεί να μην πήγαν κάπου μακριά αλλά σίγουρα θα περάσουν όμορφα στο εξοχικό τους στην Ανάβυσσο. Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου κάνουν Πάσχα στο εξοχικό τους μαζί με την μικρή Ισμήνη. Κάθε χρόνο περνάνε την ημέρα αυτή παραδοσιακά αφού η Μαρία θέλει η κόρη της να έχει όλες τις αναμνήσεις που έχει κι εκείνη από τα παιδικά της χρόνια. Φυσικά, το σούβλισμα του αρνιού είναι μία από αυτές!

Εξοχικό ψήφισε και η Ελεονώρα Μελέτη που είναι σε φιλικό σπίτι στο Πόρτο Χέλι. Η παρουσιάστρια προσπαθεί να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες για να επανέλθει στο νέο της πόστο μετά τις γιορτές. Στο Πόρτο Χέλι είναι και η Έλλη Κοκκίνου με τον γιο της Αλέξανδρο.

Στο εξοχικό του συζύγου της θα είναι και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Ο Βαγγέλης Μητρογιάννης βρίσκεται το μεγαλύτερο διάστημα στο Λουτράκι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και η ηθοποιός ήθελε να είναι δίπλα του αυτές τις μέρες!

Με προορισμό την Κύπρο...

Μετά το σύντομο ταξίδι τους στην Πάρο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια έφυγαν για Κύπρο. Το ζευγάρι γιορτάζει μαζί με την οικογένεια του ερμηνευτή. Εξάλλου εκεί είχαν κάνει Ανάσταση και πέρσι, όταν οι γονείς του Μιχάλη και η αδερφή του έκαναν τα πάντα για να δημιουργήσουν κλίμα οικειότητας για την Ζέτα.

images.watchit.gr2

Με τους γονείς της στη Μεγαλόνησο είναι και η Ελευθερία Ελευθερίου. Λίγο πριν μπει στην τελική ευθεία για την Eurovision η τραγουδίστρια χαλαρώνω και περνάει όμορφες στιγμές με τους δικούς της ανθρώπους. Στο νησί είναι και ο Ηλίας Βρεττός αλλά και ο Λούκας Γιώρκας!

Πάσχα στο εξωτερικό!

H γιορτή αυτή σε φέρνει κοντά στην οικογένειά σου και μερικές φορές χρειάζεται να πας εσύ μακριά... Η Άννα Βίσση έφτασε μέχρι την Νέα Υόρκη για να περάσει τη μέρα αυτή με την αγαπημένη της κόρη Σοφία Καρβέλα.

Στο εξωτερικό κάνουν Πάσχα όμως και ο Διονύσης Σχοινάς με τον Κάιτη Γαρμπή. Το ζευγάρι επέλεξε την γειτονική Ιταλία για να ξεκουραστεί και να γιορτάσει.

Στη Νέα Υόρκη είναι και ο Γιώργος Λιανός με την σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη και την κορούλα τους! Το ζευγάρι δεν θα περάσει στην μεγαλούπολη των Ηνωμένων Πολιτειών μόνο το Πάσχα αλλά θα κάνουν εκεί και την βάφτιση της μικρής. Αναχώρησαν το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα επέστρεφαν στη Νέα Υόρκη τέσσερις μήνες μετά το τελευταίο τους ταξίδι.

 

Σαν την Ελλάδα, πουθεimages.watchit.grνά...

Η Χριστίνα Αλούπη κατάφερε με τα χίλια ζόρια να πάρει δέκα μέρες άδεια και να ταξιδέψει από το Λος Άντζελες στην Ελλάδα. "Μπορεί βέβαια ότι σημαίνει Πάσχα για τους Έλληνες να το έχω ζήσει και στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες με Επιτάφιο, Χρηστός Ανέστη, κόκκινα αυγά, σουβλιστό αρνί και κλαρίνα, αλλά στην Ελλάδα βρε παιδί μου είναι αλλιώς, Ανάσταση χωρίς το άρωμα της Πασχαλιάς και τον ήχο των βαρελότων, χωρίς να σε περιμένει η μαγειρίτσα το βράδυ στο σπίτι και χωρίς να τσιμπολογάς τις πέτσες από το αρνί στη σούβλα την Κυριακή δεν είναι original Πάσχα ότι και να μου πεις!", δηλώνει στο TLIFE.

Πηγή: Τlife.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250