Έξαλλος ο Διονύσης Τσακνής με το αφιέρωμα για αυτόν που έπαιξε η ΔΤ! "Tηλεοπτικό έκτρωμα..." Aπειλεί με μηνύσεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 19:01

Έξαλλος ο Διονύσης Τσακνής με το αφιέρωμα για αυτόν που έπαιξε η ΔΤ! "Tηλεοπτικό έκτρωμα..." Aπειλεί με μηνύσεις!

Ποιός τον άκουσε και δεν τον φοβήθηκε...! Μόλις πληροφορήθηκε ο τραγουδοποιός πως στη νέα...ΕΡΤ, την ΔΤ, έπαιξε αφιέρωμα σε αυτόν, τρελάθηκε! Δείτε τι έγραψε σε σχετική του ανάρτηση, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν: Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Όχι που έβλεπα (έστω και προς στιγμήν) αυτό το τηλεοπτικό έκτρωμα που εκτός των άλλων έχει τα αρχικά μου, (Δ.Τ.) απλώς, φίλοι με ειδοποίησαν, ότι στο πρόγραμμα που πειρατικά εκπέμπει, συμπεριέλαβαν ένα αφιέρωμα σε μένα και στη δουλειά μου.

Το έγκλημα συνετελέσθη δις. Θέλω να καταστήσω σαφές στους κυρίους και κυρίες που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία και κατάρτιση του "προγράμματος" της λεγόμενης Δ.Τ. , πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο, θα στραφώ νομικά εναντίον τους, όπως και εναντίον των πολιτικών τους προϊσταμένων.

Κάνοντας χρήση του ηθικού μου δικαιώματος, απαγορεύω οποιαδήποτε μετάδοση του έργου μου, απ το εν λόγω τηλεοπτικό μόρφωμα και καλώ όλους τους συναδέλφους μου να κάνουν το ίδιο, με ό,τι μέσα κρίνει ο καθείς σκόπιμο. Η μόνη Δημόσια τηλεόραση που αναγνωρίζω είναι αυτή που εκπέμπει νόμιμα (έστω διαδικτυακά) υπό την ευθύνη των απολυμένων της 11ης Ιουνίου.

Διονύσης Τσακνής Συνθέτης – στιχουργός»
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ