5+1 Μάρκες Ανδρικών Ρολογιών που Αξίζει να Βάλεις στη Συλλογή σου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 09:45

5+1 Μάρκες Ανδρικών Ρολογιών που Αξίζει να Βάλεις στη Συλλογή σου

Μια εμφάνιση έχει πολλές διαστάσεις. Από τα ρούχα και τα παπούτσια μέχρι τα αξεσουάρ, υπάρχουν κομμάτια που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να μετατρέψουν ένα σύνολο σε κάτι εξαιρετικά μοναδικό.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, τόσο τα γυναικεία όσο και τα ανδρικά κομμάτια μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορες εμφανίσεις και να προσθέσουν την απαραίτητη λάμψη. Εκ των πιο δημοφιλών και αγαπημένων αξεσουάρ είναι τα ρολόγια. Πιο συγκεκριμένα, τα ανδρικά ρολόγια είναι μια από τις πιο ηχηρές δηλώσεις πολυτέλειας και φινέτσας. Για κάθε άνδρα που έχει κάνει τη μόδα κομμάτι του, υπάρχουν 5+1 μάρκες ρολογιών που μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση τους.

Vostok Europe

Η Vostok Europe είναι μια εταιρεία με χρόνια εμπειρίας στον χώρο καθώς κυκλοφόρησε την πρώτη συλλογή ρολογιών το 2004. Τα μηχανικά ρολόγια της Vostok Europe είναι δημοφιλή για τη διαχρονικότητα και την υψηλή τους ποιότητα.

Έχουν δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες όπως σε ένα ταξίδι στη στρατόσφαιρα, αποδεικνύοντας πως η κατασκευή τους παραμένει άθικτη. Επομένως, γίνεται εμφανές πως ένα ρολόι τέτοιου είδος επιβάλλεται να έχει μια θέση στη συλλογή σας, συντροφεύοντας σας σε νέες περιπέτειες.

Στο Vitopoulos.gr μπορείτε να ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία Vostok Europe ρολογιών που θα πλαισιώσουν τις εμφανίσεις σας με εντυπωσιακό τρόπο.

  systema fb img 1707405946188

Citizen

Η ιστορία της Citizen ξεκίνησε το μακρινό 1924 όταν και δημιουργήθηκε το πρώτο ρολόι τσέπης της εταιρείας. Όταν το συγκεκριμένο μοντέλο εμφανίστηκε στην αγορά δεν είχε όνομα. Έτσι, ο ιδρυτής της εταιρείας, όταν ερωτήθηκε, το ονόμασε Citizen που έμελλε να εξελιχθεί στην επωνυμία ολόκληρου του οίκου. 

Από εκείνη την εποχή μέχρι και σήμερα, ο σχεδιασμός των ρολογιών έχει διαφοροποιηθεί και εστιάζει στην καινοτομία και στη δημιουργία καλαίσθητων, καλής ποιότητας κομματιών.

citizen fb img 1707406602665

Tissot

Η Tissot είναι μια από τις αρχαιότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη δημιουργία πολυτελών ρολογιών. Από το 1853 και την ίδρυση του οίκου, τα ανδρικά ρολόγια ξεχωρίζουν για την κομψότητα και τη μοναδικότητα τους.

Είτε αναζητάτε το ιδανικό ρολόι για ιδιαίτερες περιστάσεις είτε ένα πιο sport μοντέλο για καθημερινή χρήση, η συλλογή της Tissot εγγυάται πως θα βρείτε το κομμάτι που σας αντιπροσωπεύει.  

 tissot fb img 1707406152076

Seiko

Όταν αναφερόμαστε σε καλαισθησία και κομψότητα, τα ρολόγια της Seiko δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη συγκεκριμένη λίστα. Το 1881, ο Kintaro Hattori ίδρυσε την επωνυμία Seiko ως μια εταιρεία που πουλάει και επισκευάζει ρολόγια στο Τόκιο. 

Έκτοτε, η εταιρεία εξελίσσεται καθημερινά και έχει συμμετάσχει σε διάφορα αθλητικά γεγονότα ως ο απόλυτος χρονομέτρης. Μερικά από αυτά είναι το IAAF World Championships στο Τόκιο το 1991 αλλά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Βαρκελώνη το 1992.

 Waxing Gibbous moon setting through forest of slash pine trees around 4:45 a.m. in Babcock Wildlife Management Area near Punta Gorda, Florida. Fred C. Babcock/Cecil M. Webb Wildlife Management Area is Florida's oldest Wildlife Management Area and protects 80,772 acres just south and east of Punta Gorda in Charlotte and Lee Counties, Florida.

Casio

Η Casio αποτελεί μια εταιρεία κολοσσό που έχει συνδεθεί ιδιαίτερα με τα ρολόγια χωρίς όμως να έχει ξεκινήσει τη δραστηριοποίηση της ως σχεδιαστής αξεσουάρ. Αντίθετα, οι πρώτες δημιουργίες της Casio εστίαζαν στην παραγωγή μηχανικών κομματιών αλλά και αριθμομηχανών. 

Το πρώτο Casio ρολόι έκανε την εμφάνιση του το 1974 και αποτέλεσε το πρώτο επιτυχημένο ηλεκτρονικό ρολόι του κόσμου. Επομένως, τα κομμάτια αυτά είναι ιδανικά για άνδρες που επιθυμούν μια πιο αθλητική εμφάνιση.

fb img 1707406797641

Oris

Ο Paul Cattin και ο Georges Christian ίδρυσαν την Oris το 1904, έπειτα από την αγορά της εταιρείας ρολογιών Lohner & Co που είχε κλείσει πρόσφατα. Η πρόοδος της επιχείρησης ήταν ραγδαία μέχρι και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Ωστόσο, για να κρατηθεί στη δουλειά εκείνη την εποχή, η εταιρεία δημιούργησε τα πρώτα ξυπνητήρια. Κάθε άνδρας που λατρεύει τα αξεσουάρ πρέπει να έχει έστω και ένα ρολόι Oris στη συλλογή του καθώς διακρίνονται για τη διαχρονικότητα τους.

oris screenshot 20240208 174300 facebook




00 inkefalonia general ad 300X250