Άκης Πετρετζίκης: Ο λόγος που έκλεισε τα εστιατόρια Kitchen Lab και το νέο επαγγελματικό βήμα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 16:04

Άκης Πετρετζίκης: Ο λόγος που έκλεισε τα εστιατόρια Kitchen Lab και το νέο επαγγελματικό βήμα

Η εταιρεία Kitchen Lab, του Άκη Πετρετζίκη, έπειτα από πέντε χρόνια λειτουργίας έβαλε λουκέτο και ήδη έχουν κλείσει τα καταστήματα σε Σύνταγμα, Γλυφάδα και Αγία Παρασκευή.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωινό μας, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μία νέα εταιρία στις 28 Μαρτίου, την «Akis Petretzikis Hub» που έχει ως σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, υπηρεσίες catering και άλλα. 

Ο σεφ σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να περνάει χρόνο με την οικογένειά του, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να αφήσει αυτή τη δραστηριότητα.

Τα καταστήματα Kitchen Lab και Burger AP στην Αγία Παρασκευή ήταν διαρκώς γεμάτα από κόσμο, ενώ η εταιρεία άνοιξε καταστήματα στη Γλυφάδα, στην οδό Λαζαράκη, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστούς και ακριβούς δρόμους της περιοχής και στο Σύνταγμα.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Kitchen Lab δεδομένων παρά τις μεγάλες πιέσεις που δέχθηκε η αγορά της εστίασης ήταν ικανοποιητικά και το 2021 η εταιρεία εμφάνισε 894,8 χιλιάδες ευρώ έναντι 911,6 χιλιάδων ευρώ το 2020, και αποτελέσματα προ φόρων 134 χιλιάδων ευρώ έναντι 81 χιλιάδων ευρώ το 2021.

Σύμφωνα με τα στοιχεία στο ΓΕΜΗ, τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ, ενώ έχει αποζημιωθεί το προσωπικό, καταβλήθηκαν μισθοί και αποζημιώσεις και η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα.