Ο Ηλίας Μαμαλάκης για την περιπέτεια της υγείας του: «Δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση - Τα νεφρά σταμάτησαν να λειτουργούν»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 11:10

Ο Ηλίας Μαμαλάκης για την περιπέτεια της υγείας του: «Δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση - Τα νεφρά σταμάτησαν να λειτουργούν»

Για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του μίλησε για πρώτη φορά ο Ηλίας Μαμαλάκης ο οποίος όπως είπε σταμάτησαν να λειτουργούν τα νεφρά και γι΄' αυτό το λόγο βρέθηκε στην εντατική.

O Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε σήμερα στο Mega για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του.

«Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι πια, είμαι καλύτερα, χρειάζομαι ακόμη λίγες μέρες για να επανέλθω. Είμαι υπό θεραπεία, δόξα τω θεώ είχα πολύ μεγάλη τύχη μέσα στην ατυχία μου», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης για την υγεία του, ενώ στη συνέχεια εξήγησε περισσότερα για το περιστατικό που τον οδήγησε στην Εντατική.
«Δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση, ήταν ένα μικρόβιο έξω από το πεπτικό σύστημα, ήταν μια τοξίνη που ήρθε σε επαφή με το σώμα, δημιούργησε μία τρομερή αφυδάτωση και υπήρξε μία δυσλειτουργία των ζωτικών οργάνων, στα νεφρά που σταμάτησαν να λειτουργούν», αποκάλυψε για την περιπέτεια της υγείας του.

«Η αντίδραση των κυπριακών υπηρεσιών υγείας ήταν αστραπιαία. Εκεί που ήμουν, μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκα στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας και με πήγαν κατευθείαν στην εντατική, με ανάνηψη, με ορούς, με πότισαν με υγρά πολλά και έσωσα όλο το σύστημα. Ταλαιπωρήθηκα όμως», κατέληξε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ηλίας Μαμαλάκης: «Αισθάνομαι τυχερός που γιορτάζω ζωντανός τα γενέθλιά μου», η αποκάλυψη για την τοξίνη

Με μια ανάρτησή του στο Facebook πριν μερικές μέρες προσπάθησε να εξηγήσει όσα έζησε τις τελευταίες ημέρες, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως το πρόβλημα υγείας του δεν είχε να κάνει με το φαγητό αλλά με κάποια... τοξίνη.

Ο ίδιος που είχε τα γενέθλια του ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός» και συνέχισε λέγοντας πως «χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή».




00 inkefalonia general ad 300X250