Βίκυ Καγιά: Με τη μητέρα της στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 11:00

Βίκυ Καγιά: Με τη μητέρα της στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια (εικόνες)

Η Βίκυ Καγιά σε μια σπάνια εμφάνιση δίπλα στην μητέρα της στο Ωδείο Αθηνών και στην πασαρέλα για την Εβδομάδα Μόδας 2022.

Το βράδυ της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το μεγάλο show  «We are family» με τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια να παρουσιάζονται στην Εβδομάδα Μόδας μαζί με τα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου.

Το concept της βραδιάς έδωσε την δυνατότητα στα μοντέλα και τις celebrities Ελληνίδες να περπατήσουν στην πασαρέλα μαζί με τις μητέρες τους.

Η Βίκυ Καγιά σε μια αρκετά τρυφερή στιγμή της καριέρας της, περπάτησε δίπλα στην μητέρα της Αλεξάνδρα. Η ίδια μάλιστα θέλησε να μοιραστεί αμέσως της χαρά της  κάνοντας ανάρτηση στα social media λίγα λεπτά μετά το τέλος του fashion show.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το TLIFE βρέθηκε στο Ωδείο Αθηνών όπου και εξασφάλισε καρέ – καρέ την εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στην πασαρέλα δίπλα στην μητέρα της, Αλεξάνδρα.

Βίκυ Καγιά: Η σχέση με την μητέρα της, Αλεξάνδρα

Σε κοινή τους συνέντευξη τον Φεβρουάριο του 2021 η Βίκυ Καγιά και η μητέρα της είχαν μιλήσει για την σχέση τους, αλλά και τον τρόπο για την στάση την οποία έχει επιλέξει η κυρία Αλεξάνδρα απέναντι στην οικογένεια της κόρης της και τα εγγόνια της…

«Δεν διαφωνώ με την κόρη μου σε τίποτα. Πιστεύω πως κανείς δεν πρέπει να έχει λόγο στο πώς μεγαλώνει ένας άνθρωπος τα παιδιά του. Εγώ μεγάλωσα μόνη μου την Βίκυ και τον Σταύρο και θυμάμαι πως όταν επενέβαινε η μητέρα μου θύμωνα. Δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο και με το παιδί μου. Γι’αυτό ακόμα και αν πει κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνη ή αν τα μαλώσει μπροστά μου, δεν παίρνω ποτέ θέση», είχε δηλώσει η μητέρα της Βίκυς Καγιά στο περιοδικό OK. 

 {https://www.instagram.com/p/ClCQos6KEwD/?utm_source=ig_web_copy_link}

Φωτογραφίες: TLIFE/ Πέτρος Χόντος

Βίντεο: Instagram




00 inkefalonia general ad 300X250