Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σάρωσε με την αισθητική του Maestro

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 10:21

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σάρωσε με την αισθητική του Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ως... Maestro απογείωσε την τηλεθέαση στην prime time της Πέμπτης.

H πιο πολυσυζητημένη σειρά της φετινής σεζόν έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο Mega και η τηλεθέαση του πρώτου επεισοδίου επιβεβαίωσε την μεγάλη αναμονή και προσμονή του κοινού. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στις οθόνες μας με το Maestro, την πιο άρτια -από όλες τις πλευρές- τηλεοπτική δουλειά του μέχρι σήμερα. Ένα ερωτικό δράμα υψηλής αισθητικής που δύσκολα μπορούμε να συγκρίνουμε με κάποια άλλη δουλειά της εγχώριας μυθοπλασίας.

Απολαυστικά πιο ώριμος και «ήσυχος» στο παίξιμό του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας μετέφερε για 52 λεπτά σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Μεσογείου. Ανάμεσα στις όμορφες εικόνες που μας χάρισε απλόχερα, τοποθέτησε σαν Maestro όλους τους κοινωνικούς προβληματισμούς τις εποχής, πέρασε πολλά μηνύματα, ενώ παράλληλα, ξεδίπλωσε τις πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες των ηρώων του. Ήρωες που ενσαρκώθηκαν μοναδικά από το ζηλευτό καστ της σειράς

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, λοιπόν, η πρεμιέρα του Maestro σημείωσε τηλεθέαση 31,2% στο σύνολο και 34,8% στο δυναμικό κοινό. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο έως και το 37,7%.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

zappit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ