3 Ζακέτες Γυναικείες σε λευκό χρώμα !

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 10:05

3 Ζακέτες Γυναικείες σε λευκό χρώμα !

Ένα πανωφόρι μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε ένα outfit. Να το “καπελώσει” ή να το μετατρέψει σε ένα υπέροχο σύνολο που όλες θα ζήλευαν. Οι ζακέτες γυναικείες αποτελούν μεγάλο μέρος αυτής της κατηγορίας και σίγουρα θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι και στην δική σου ντουλάπα για να συμπληρώνεις τα look σου. Εμείς έχουμε να σε προτείνουμε 3 ζακέτες γυναικείες σε λευκό χρώμα για να μπορείς να τις συνδυάσεις με τα πάντα.

Ζακέτα Γυναικεία Ριχτή

zaketa gynaikeia rixth 1

Δείτε το προϊόν

Πρώτη στην λίστα μας με ζακέτες γυναικείες η λευκή ριχτή ζακέτα. Το κόψιμο της συγκεκριμένης ζακέτας θυμίζει κουστούμι, αλλά με την παραλλαγή στο μήκος, καθώς είναι αρκετά πιο μακρύ από τα συνηθισμένα κουστούμια. Έχει μια διακριτική λευκή ρίγα και μαύρο τελείωμα στο γιακά, στα μανίκια και γενικότερα στα κοψίματα του ρούχου. Διαθέτει εξωτερικές τσέπες και άνοιγμα στο πλάι. Συνδυάζεται υπέροχα με total black ή total white look σε βραδινές αλλά και πρωινές περιστάσεις!

Ζακέτα Γυναικεία Άσπρη

zaketa gynaikeia makria 1 5

Δείτε το προϊόν

Αν πάλι ψάχνεις ζακέτες γυναικείες για τα χαλαρά και καθημερινά σου outfit σου έχουμε και εδώ την τέλεια επιλογή. Μακριά λευκή ζακέτα σε άνετη γραμμή με κοψίματα στα πλάγια και τσέπες για να ταιριάζει με τα πάντα! Συνδύασέ την εύκολα με το jean σου, με ένα κολάν, με χρωματιστά παντελόνια και ότι άλλο θες. Το σχέδιο της συγκεκριμένης ζακέτας είναι αρκετά διακριτικό για να ταιριάζει τέλεια με όλα τα καθημερινά σου outfit! Επιπλέον, η πλέξη της είναι ελαφριά, οπότε μπορείς να την φοράς χειμώνα καλοκαίρι!

Ζακέτα Γυναικεία Λευκή

zaketa gynaikeia aspri

Δείτε το προϊόνΔείτε το προϊόν

Για το τέλος της λίστας μας με ζακέτες γυναικείες αφήσαμε μια λίγο διαφορετική ζακέτα. Η συγκεκριμένη λευκή ζακέτα με boho διάθεση, ασύμμετρα κοψίματα και λινό ύφασμα θα γίνει η αγαπημένη σου επιλογή αν αγαπάς αυτό το στυλ ή αν βαρέθηκες τις απλές ζακέτες. Και εδώ, πάλι, οι συνδυασμοί είναι άπειροι, καθώς το χρώμα της και τα διακριτικά κοψίματα που βοηθάνε να στυλαριστεί εύκολα και γρήγορα με όλα σχεδόν τα outfit.

Website: Myboutique.gr




00 inkefalonia general ad 300X250