Όσκαρ 2022: Ο Will Smith έριξε σφαλιάρα στον Chris Rock επειδή κορόιδεψε τη γυναίκα του (video)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 13:39

Όσκαρ 2022: Ο Will Smith έριξε σφαλιάρα στον Chris Rock επειδή κορόιδεψε τη γυναίκα του (video)

Μία από τις πιο άβολες, πρωτόγνωρες και σίγουρα η πιο βίαιη στιγμή στην ιστορία των Oscars έμελλε να παρακολουθήσουμε στα Όσκαρ 2022. Ο Will Smith έριξε εν ψυχρώ μια γερή μπουνιά στον Chris Rock, ζωντανά, στη σκηνή των βραβείων, την ώρα που ο τελευταίος ετοιμαζόταν να απονείμει το βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Chris Rock έκανε ένα αστείο για τη σύζυγο του Will Smith, την ηθοποιό Jada Pinkett Smith. Τότε ήταν που ο Smith, σηκώθηκε από την καρέκλα του και κατευθύνθηκε προς τον Rock.

Αφού του έριξε μια γροθιά, επέστρεψε στη θέση του.

Ο λόγος που ο Will Smith έριξε μπουνιά στον Chris Rock

Σχολιάζοντας την σύζυγο του Will Smith, Jada Pinkett Smith, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας (αλωπέκια) εξαιτίας του οποίου χάνει τα μαλλιά της, o Chris Rock είπε «Jada σ’αγαπώ, το G.I. Jane 2 σε περιμένει», αναφερόμενος στην ταινία των 90s που η Demi Moore είχε ξυρίσει το κεφάλι της. Ένα αστείο ομολογουμένως κακό, το οποίο όμως, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τη βίαιη αντίδραση του Will Smith. Όπως ήταν αναμενόμενο ο χρόνος πάγωσε μέσα στο Kodak Theatre με πολλούς από τους παρευρισκόμενους να αναρωτιούνται αν πρόκειται περί κάποιου (κακόγουστου) σκετς ή για μία πέρα για πέρα αληθινή στιγμή βίας.

«Μην ξαναπιάσεις τη γυναίκα μου στο γ@@@@@@ο στόμα σου» ήταν τα λόγια του Will Smith προς τον Chris Rock, ο οποίος παρέμεινε στη σκηνή παγωμένος.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά, ώσπου τη στιγμή που η οθόνη των Όσκαρ 2022 μαύρισε για λίγο. Μερικά λεπτά αργότερα ο Will Smith παρέλαβε το Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου. Η στιγμή της βράβευσής του ήταν εξαιρετικά φορτισμένη.

Ο ηθοποιός δεν σχολίασε άμεσα το περιστατικό, αλλά ήταν κάτι παραπάνω από προφανές πως ήταν μία στιγμή με εντελώς ανάμεικτα συναισθήματα.

Το μόνο που είπε στο τέλος ήταν πως ελπίζει η Ακαδημία να τον ξανακαλέσει μετά το περιστατικό με τον Chris Rock.

{https://www.youtube.com/watch?v=myjEoDypUD8}

 Πηγή: ladylike.gr 

 




00 inkefalonia general ad 300X250