Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το Instagram έκρινε ακατάλληλες τις τόπλες φωτό της και του ζητά τον λόγο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 10:30

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το Instagram έκρινε ακατάλληλες τις τόπλες φωτό της και του ζητά τον λόγο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της όπου ποζάρει τόπλες, τις οποίες μάλιστα το Instagram έκρινε ως ακατάλληλο περιεχόμενο.

Στο βιογραφικό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα βρει κανείς συνεργασίες με διάσημα brands του εξωτερικού και μια αξιοζήλευτη καριέρα στο παγκόσμιο στερέωμα του μόντελινγκ. Πανέμορφη, φιλική και πάντα super stylish, η καλλονή από την Πάτρα αυτήν την περίοδο παρουσιάζει την εκπομπή «Style me up».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λοιπόν, βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς μαζί με τον καλό της φίλο Δημήτρη Γιαννέτο και μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες και στιγμές από την παραμονή της εκεί.

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα posts της, λοιπόν, τη βλέπουμε με σέξι διάθεση να ποζάρει τόπλες, φορώντας μόνο ένα τζιν. Πέρα από το γεγονός ότι οι φωτογραφίες είναι όντως εντυπωσιακές και θυμίζουν καμπάνια μόδας, στην τελευταία βλέπουμε ένα μήνυμα από το Instagram όπου διαβάζουμε ότι έκρινες το περιεχόμενο ακατάλληλο.

«Γιατί είναι λάθος ένα καλυμμένο γυναικείο σώμα, Instagram;» ρωτά με απορία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και θα συμφωνήσουμε. Ας απενεχοποιηθεί πια το γυναικείο σώμα και το στήθος, ειδικά από τη στιγμή που ημίγυμνοι άνδρες μπορούν να ποστάρουν ανενόχλητοι τις φωτογραφίες τους.

Go, Ηλιάνα!

{https://www.instagram.com/p/CZC1SU6vIIQ/?utm_source=ig_web_copy_link}

bovary.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250